LIVE YOUR BEST

Hemmagjord pyttipanna

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu är ju min man hemmapappa och det har han verkligen tagit på allvar. Han har tvättat, städat och till och med lagat middag idag. Jag kunde själv inte komma ihåg vad vi skulle äta idag eftersom vi inte handlat på en stund nu när vi ska vara borta. Men M lyckas alltid trolla med det vi har och idag blev det en hemmagjord pyttipanna som smakade riktigt, riktigt gott!

pyttipanna_receptDet kanske inte ser så smakligt ut, men jag kan lova att det åkte ner med ett nafs. Potatis, morötter, lök, bacon, kött, ägg och rödbetor. Mums, ibland får min man verkligen till det kan jag lova!

hemmagjord_pyttipanna_recept

Jag tycker det känns alldeles underbart att ha M hemma hos mig nu och jag känner mig nästan lite bortskämd. Men jag ska absolut inte förslappa mig helt nu bara för att vi är två här hemma. Vi ska hjälpas åt med det som måste göras och på så sätt kommer vi få massor med tid att bara umgås, mysa och spendera tid med varandra framöver. Underbart! <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning