LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Denna veckan har rusat förbi som alla dom andra och nu är det plötsligt fredag igen. Filip är hemma med mig och Oskar idag från förskolan. Igår när jag hämtade honom så var han nämligen lite slapp och verkade inte må helt som han brukar och när vi kom hem så fick han feber. Men trots det så var han ändå på bra humör och åt och drack som normalt, så jag antar att det är en vanlig förkylning som går runt nu. Det är tydligen många barn på förskolan som går runt och hostar så det är ju inte så konstigt om Filip skulle bli smittad. Jag tycker bara det är så synd om honom för det känns som att han varit väldigt sjuk detta året. Det är inte många veckor emellan som han får vara frisk. Det har varit allt från vattenkoppor och öroninflammation till vanlig feber och förkylningar. Stackars liten. Men man får försöka se det positivt och tänka att han faktiskt bygger upp ett bra imunförsvar till framtiden. 🙂

brorsorIdag verkar han relativt frisk så vi får se vad vi ska hitta på. I vanliga fall tar jag alltid fram lego och hans bilar, men idag tänkte jag att vi skulle göra sånt som jag tyckte var roligt att leka med när jag var liten. Bygga koja och måla var kul när jag var riktigt liten, så det ska vi nog göra idag! Hoppas han tycker det blir kul 🙂 Sen, om vädret tillåter, så hoppas jag att vi kan gå ut lite grann och leka också. Det är skönt med frisk luft, men det är inte kul om det regnar, speciellt inte när han varit lite halvkass.

Det ska nog bli en mysig dag här hemma med mina små pojkar. Nu ska vi äta frukost och sen blir det kojabyggning! Kramkram så länge och go helg till er alla! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning