LIVE YOUR BEST

Heminredning inspiration

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu har jag suttit inne hela dagen eftersom jag varit så oerhört slapp i hela kroppen och så fort jag försökt att röra mig eller anstränga mig så har jag blivit alldeles utmattad. Så därför har datorn varit min bästa vän och någonting som jag har kollat runt en massa på är heminredning. Jag älskar att hålla på med vårat hus och få det mer och mer hemtrevligt. Vi köper ständigt nya möbler och inredningsprylar för att förbättra, men just nu så är jag lite kluven på vilken stil jag önskar att gå på i vårt sovrum.

Sovrummet är ett av dom rummen som vi har väntat med att fixa med och fram till nu är det för att vi har gjort om så många andra rum och grejat med huset utvändigt, samt byggt garage. Men nu har jag börjat kolla runt lite och det är i stil med det här jag är sugen på att inreda vårt rum:

sovrum_inspiration

Jag gillar naturliga jordfärger på sovrummet, med massor utav stora och fylliga kuddar och fluffiga tecken. Sen handlar det väldigt mycket om kvalitet på sängkläderna! Det ska kännas som det gör när man lägger sig i en säng på ett femstjärnigt lyxhotell, och det gör det bara om man köper sängkläder av hög kvalitet. 🙂 Sen ska det ju vara fint också och matcha med kuddar, filtar, överkast, nattduksbord och lampor. Det blir ett dyrt projekt om jag ska ha allting nytt, men kosta vad det kosta vill!

Sen till vardagsrummen. Vi har två så kallade vardagsrum i vårat hus och i det ena rummet spenderar vi väldigt mycket tid och har därför lust att ordna med lite extra. Det ska vara mysigt och inbjudande, lite som det här:

vardagsrum_inspirationVi håller ju på att fixa med våda vardagsrummen just nu och har målat om båda. Vi skulle åkt och kollat på lampor idag egentligen, men så blev vi ju sjuka, så vi ska göra det till veckan istället. När vi har hittat den perfekta taklampan och golvlampan till vardagsrummet på nedervåningen så är vi faktiskt klara och kan visa er hur mysigt vi har fått det 🙂

Nu ska vi strax lägga Filip och sen ska vi kolla på film. Myspyslördag!

(bilderna är lånade från Pinterest)

 

facebook 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera