LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Natten har varit som vanligt dom senaste nätterna. Oskar har hostat och vaknat en gång i timman och kl 05.30 var båda pojkarna sugna på att gå upp. Men jag ska inte klaga för det är äntligen fredag och helg igen! Denna veckan susade som vanligt förbi som vinden och vardagarna är ett minne blott. Det är metervis med snö här hos oss så det blir förmodligen smartast att ta pulkan till förskolan idag eftersom bilen är insnöad. Men först blir det massa mys och frukost i soffan med mina två favoriter.

familj

På fredagar får man alltid äta frukost i soffan framför tvn. Jag gillar att markera att det är start på helgen och tar det alltid extra lugnt, gör det lite extra mysigt och hämtar alltid Filip tidigare från förskolan så att han förstår att det är helg. Vi har inga planer alls denna helgen vilket är både lite trist, men även ganska så skönt så att vi kan vila upp oss inför dom kommande helgerna som är fullbokade. Vi ska vara borta en hel del framöver och har massor med roliga saker planerat, så som en resa till Budapest, åka en sväng till Sverige, sen ska jag opereras så då kommer mina föräldrar hit över en helg och hjälper till, sen ska vi till Italien osv osv. Det känns som att vi har en del planerat framöver, så denna helgen är det helt okej att det bara ska vara vi.

familjJag hoppas att ni alla får en mysig fredagsmorgon och en underbar start på helgen. Massor med kramar till er alla!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Härligt med en lugn helg. Själv har jag haft lite för många av det slaget och är glad att jag har en helg full med planer.

  2. Härligt med en lugn helg. Själv har jag haft lite för många av det slaget och är glad att jag har en helg full med planer.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande