LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Här hemma hos mina föräldrar har det minsann känts som en riktig vår! Solen har strålat och himmelen har varit blå. Så vi verkligen njuter här hemma!

Igår så satt vi på altanen nästan hela dagen!

Det var så mysigt och Filip var så glad hela dagen!

Vi åt fräsch sallad och sen var jag ute och sprang. Det var första gången jag sprang sen innan jag blev gravid och jag hade förvånandsvärt bra kondis! Så nu längtar jag nästan till nästa gång jag ska ut och springa. 

Idag ska vi inte göra så mycket. Jag har varit ute och gått nu 6 km på morgonen och om en stund ska vi väl en sväng på stan. Men mer än så blir det inte gjort idag. Bara massa mys! 🙂 Ha en fin fredag alla!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande