LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hehe, här bor jag idag – äääääälskar min pool! 😉

badmadrassBästa köpet på länge kan nog vara min orangea badmadrass! Fy fasiken så skönt det är att ligga och flyta runt på den. Älskar man att bada och inte har någon lust att lämna poolen under dagen så är det perfekt att ta lite pauser på madrassen när man vill sola lite grann. Förresten så simmade jag precis 200 meter utan problem! Duktigt va? 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

  2. Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

  3. Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

  4. Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

  5. Åh det ser otroligt skönt ut! Det är nu när det är så varmt som jag önskade att vi inte gjort oss av med vår pool. 😊

  6. Åh det ser otroligt skönt ut! Det är nu när det är så varmt som jag önskade att vi inte gjort oss av med vår pool. 😊

  7. Åh det ser otroligt skönt ut! Det är nu när det är så varmt som jag önskade att vi inte gjort oss av med vår pool. 😊

  8. Åh det ser otroligt skönt ut! Det är nu när det är så varmt som jag önskade att vi inte gjort oss av med vår pool. 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande