LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

peaceVilken dag! Solen skiner! Hehe. På sommaren borde man väl kunna ta det som en självklarhet, men inte denna sommaren då det är vanligare att gå med ytterjacka i ösregn. Så vi får passa på att njuta dom dagar som himmelen är blå!

Det är dessutom fredag idag, vilket är något att vara glad över, helg för dom flesta och några lediga dagar tillsammans, det är väl underbart?

Vi ska äta frukost här hemma och sen ska vi fortsätta bygga lite på garaget. Det är så kul när man ser framsteg och nu har vi verkligen kommit en lång bit på vägen.

garagebygge_panel Bilderna är tagna med Ms mobil

Panelen är nästan klar så idag ska vi sätta i fönstren och sen, om vädret tillåter det så kanske vi till och med kommer att måla garaget i år. Vi tänkte egentligen vänta med det till nästa år eftersom vi kände att vi inte skulle stressa, men både jag och M älskar att greja och jobba med ting och att sitta still och vänta, när man egentligen har tid, är inget alternativ. Och nu har det gått så smidigt med garagebygget och takstolarna kommer inte fören v 33 så under tiden vi väntar på det så kan vi ju lika gärna måla!

Nä hörni, nu ska vi äta och komma oss ut i finvädret! Kramkram

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Please show some pictures of roof- it is very intresting, what kind of trusses (takstol) used in your garage!

  2. Please show some pictures of roof- it is very intresting, what kind of trusses (takstol) used in your garage!

  3. Please show some pictures of roof- it is very intresting, what kind of trusses (takstol) used in your garage!

  4. Please show some pictures of roof- it is very intresting, what kind of trusses (takstol) used in your garage!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande