LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Jag lyckades tjata med mig Amanda till gymmet imorses. Hon hade jobbat natt och var på väg hem, så hon bytte bara om snabbt och kom och mötte mig där. Grymt jobbat av henne måste jag säga som orkar träna utan att ha sovit på hela natten. Hon ska flytta hem till Sverige imorgon så därför ville jag så gärna att hon skulle hänga med så att vi fick träffas en sista gång. Det blev ett lugnt pass med massa prat och gos. Jag måste säga att det känns väldigt sorgligt att hon ska flytta nu när vi kommit så nära varandra den senaste tiden, plus att hon har varit en stor motivation till mitt gymmande! 🙂 Det är ju tack vare henne många gånger som jag kommit iväg över huvud taget, så hur ska jag klara mig nu? Vi får helt enkelt hålla kontakten och pusha varandra på håll! 😉

Oskar somnade i bilen förut, så när vi kom hem så la jag bara över han i sin säng och så hoppade jag i duschen. Jag tog med mig babycallen in i fall han skulle vakna, men som tur var så sov han som en stock. Så för en gångs skull kunde jag ta en lång och härlig dusch utan att stressa och när jag var klar så satte jag på mig myskläder och slängde mig på soffan. För övrigt, huuuuuur skönt är det inte att låna sin mans mjukisbyxor?mjukisbyxor

Hihi, dock en aning oversize, men det är kanske inte så konstigt eftersom M har storlek XL på mjukisar och jag har XS.  Det är så himla mysigt. Jag älskar att min man är så mycket större än mig, det får mig att känna mig trygg på något konstigt vis. Jag är verkligen inte en liten person, utan jag skulle vilja säga att jag är rätt så “normal”, 168cm lång och väger 55kg. Men i min mans sällskap så känner jag mig som en liten, liten prinsessa. Han är näst intill 2 meter lång och väger nästan dubbelt så mycket (läs 90kg). Jag kommer ihåg så tydligt första gången vi träffades och jag blev så glad när jag fick stå på tå när vi skulle pussas. Hihi. Dessutom finns det inget bättre än när han håller om mig och jag liksom nästan försvinner i hans armar. Ååååh vad jag älskar min man! Bara att sitta här och skriva om honom när han är på jobbet får mig att sakna han som bara den. Tur att vi ses om några timmar så jag får pussa på han igen! 🙂 <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Gud va härligt med en lång och skön dusch, jag får oftast springa igenom duschen för att hinna med barnen och allt i vardagen!Haha jag älskar oxå att krypa in i min sambos kläder, det är så mysigt. Och han är precis som din man vääääldigt lång och vääääldigt bred så lilla jag på 160cm och 60kg drunknar ju i hans xxl-kläder :p men precis som du så känner jag mig trygg med min stora manliga karl <3OSLOFRU SVAR:Eller hur är det myys! 😉

  2. Gud va härligt med en lång och skön dusch, jag får oftast springa igenom duschen för att hinna med barnen och allt i vardagen!Haha jag älskar oxå att krypa in i min sambos kläder, det är så mysigt. Och han är precis som din man vääääldigt lång och vääääldigt bred så lilla jag på 160cm och 60kg drunknar ju i hans xxl-kläder :p men precis som du så känner jag mig trygg med min stora manliga karl <3OSLOFRU SVAR:Eller hur är det myys! 😉

  3. Gud va härligt med en lång och skön dusch, jag får oftast springa igenom duschen för att hinna med barnen och allt i vardagen!Haha jag älskar oxå att krypa in i min sambos kläder, det är så mysigt. Och han är precis som din man vääääldigt lång och vääääldigt bred så lilla jag på 160cm och 60kg drunknar ju i hans xxl-kläder :p men precis som du så känner jag mig trygg med min stora manliga karl <3OSLOFRU SVAR:Eller hur är det myys! 😉

  4. Gud va härligt med en lång och skön dusch, jag får oftast springa igenom duschen för att hinna med barnen och allt i vardagen!Haha jag älskar oxå att krypa in i min sambos kläder, det är så mysigt. Och han är precis som din man vääääldigt lång och vääääldigt bred så lilla jag på 160cm och 60kg drunknar ju i hans xxl-kläder :p men precis som du så känner jag mig trygg med min stora manliga karl <3OSLOFRU SVAR:Eller hur är det myys! 😉

  5. Å ja det är så mysigt med stora män! Jag är inte så liten själv (178 cm lång) och min man är 198 cm lång och väger 110 kilo (bara muskler dessutom) och visst är det trevligt att känna sig liten. ❤️

  6. Å ja det är så mysigt med stora män! Jag är inte så liten själv (178 cm lång) och min man är 198 cm lång och väger 110 kilo (bara muskler dessutom) och visst är det trevligt att känna sig liten. ❤️

  7. Å ja det är så mysigt med stora män! Jag är inte så liten själv (178 cm lång) och min man är 198 cm lång och väger 110 kilo (bara muskler dessutom) och visst är det trevligt att känna sig liten. ❤️

  8. Å ja det är så mysigt med stora män! Jag är inte så liten själv (178 cm lång) och min man är 198 cm lång och väger 110 kilo (bara muskler dessutom) och visst är det trevligt att känna sig liten. ❤️

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande