LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Då var vi klara för att dra till stan på lite shopping! 😉

profil

Det är en relativt fin dag ute idag så jag tänkte passa på att använda mina Gucciballerinas för, antagligen, sista gången innan det blir allt för kallt. Tidigt på morgonen så är marken fylld av frost, men jag känner ändå att jag har lite svårt att acceptera att det snart är så kallt att man måste ha varma vinterkängor på fötterna. Så om jag har möjlighet att klä mig lite somrigt någon dag till så gör jag gärna det! 🙂märkeskläder

Tshirt – Marc Jacobs, Byxor – BikBok, Ballerinas – Gucci, Väska – Gucci

Vad tycker ni om min t-shirt förresten? Jag bara ÄLSKAR den! Den kanske inte är helt perfekt när man ska amma, men jag har inte lyckats hitta några fina “ammekläder” alls, så därför klär jag mig som vanligt och så får jag bara lyfta på tröjan när det är dags för att mata lillen. Visst flashar man kanske magen lite grann, men jag brukar ha en liten snuttefilt över så att ingen ska behöva se.

På tal om amning så har det mängder med fördelar, inte bara för bebisen som får i sig det han ska, utan för mig också! Min acne är så gott som borta, mina naglar och hår växer som ogräs och mina gravidkilon rasar. Jag hoppas att jag kan amma länge, länge, länge denna gången, både för min egen och för Oskars skull! 🙂

fashion_bloggHoppas ni får en underbart fin onsdag alla fina och goa läsare, Puss och kram på er!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera