LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår ösregnade det så då var vi, som ni redan vet, en heldag på ett shoppingcenter.

outfitSå glad blir jag när jag får shoppa! Haha 😉

gravid_outfit

Jag hade på mig: Skor – Gucci, mammakjol – Lindex, mammatshirt – HM, kaschmirponcho – inget märke, väska – Gucci

outfitPerfekta shoppingoutfiten – lagom varm, behaglig och stilren!

Ni kanske inte visste en sak om mig, men min mamma kallar mig för Gucci. Det är en liten lustig historia som jag bad henne berätta för mig flera gånger som barn och i det stora hela så önskade hon sig en Gucciklocka när hon skulle fylla år, men istället fick hon en liten Gucci som var betydligt mycket bättre än en klocka. 🙂 Så jag har alltid varit min mammas lilla Gucc <3 Kan vara därför jag själv har en stor kärlek för märket Gucci och det är både min och mammas favorit skulle jag tro.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 2. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 3. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 4. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 5. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 6. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 7. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 8. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 9. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

 10. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

 11. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

 12. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning