LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår ösregnade det så då var vi, som ni redan vet, en heldag på ett shoppingcenter.

outfitSå glad blir jag när jag får shoppa! Haha 😉

gravid_outfit

Jag hade på mig: Skor – Gucci, mammakjol – Lindex, mammatshirt – HM, kaschmirponcho – inget märke, väska – Gucci

outfitPerfekta shoppingoutfiten – lagom varm, behaglig och stilren!

Ni kanske inte visste en sak om mig, men min mamma kallar mig för Gucci. Det är en liten lustig historia som jag bad henne berätta för mig flera gånger som barn och i det stora hela så önskade hon sig en Gucciklocka när hon skulle fylla år, men istället fick hon en liten Gucci som var betydligt mycket bättre än en klocka. 🙂 Så jag har alltid varit min mammas lilla Gucc <3 Kan vara därför jag själv har en stor kärlek för märket Gucci och det är både min och mammas favorit skulle jag tro.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 2. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 3. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 4. Jag har en liknande kashmirponcho som jag har levt i hela våren när magen blev för stor för jackor, verkligen ett perfekt plagg! Jag kommer garanterat köpa ett par till!OSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt med poncho 😃

 5. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 6. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 7. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 8. Så pen du er! Lekkert antrekk, og gratulerer med baby i magen! 😊OSLOFRU SVAR:Tack snälla 😊

 9. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

 10. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

 11. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

 12. Det är den guccin jag vill ha fast i rosa, nu blev jag avis 😃OSLOFRU SVAR:ÅÅ ja den är sååå fin! 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande