LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Yep, it´s true! Jag är i graviditetsvecka 38 och det känns toppen! Jag trodde aldrig att jag skulle känna så här just nu, men den senaste veckan har jag mått mycket bättre och varit rätt så nöjd med att vara gravid. Nu hoppas jag nästan att bebisen vill vara inne i två veckor till så att jag kan gå runt med min mage och känna mitt lilla mirakel ligga där inne och sparka.

Jag har nu gått upp lika mycket som jag gjorde när jag var gravid med Filip – 18,5 kg. Det kanske är rätt så mycket, men det gör ingenting alls! Jag äter det jag vill eftersom det är så bebisen vill ha det och sen får jag helt enkelt försöka gå ner vikten sen när bebis har kommit ut.

gravid_vecka_38

Vi var uppe redan klockan 6 idag för att Filip ville det. Men det gör mig ingenting att gå upp tidigt och speciellt inte dagar som dessa. Det är verkligen underbart väder här idag så jag startade faktiskt morgonen med att simma lite i poolen innan frukost. Är det någonting som är extra skönt när man är gravid och bär på en tung mage så är det att bada. Man känner sig lätt som en fjäder och alla smärtor som man annars kan känna på land försvinner i vattnet. Så skönt!

Efter en fantastisk start på dagen så ska jag nu få i mig lite frukost tillsammans med mina pojkar och sen lite senare så ska vi åka till jordmor på kontroll och efter det så får vi helt enkelt se vad vi hittar på! 🙂 Kram så länge

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej på dig!Så mysiga bilder på dig och din mage! 😊älskar bebismagar! Längtar tills jag själv ska ha en liten skrutt!Annars låter det som om du har haft en bra start på dagen! (Y)Kram på dig!OSLOFRU SVAR:Hej 😊 Tack snälla du !

  2. Hej på dig!Så mysiga bilder på dig och din mage! 😊älskar bebismagar! Längtar tills jag själv ska ha en liten skrutt!Annars låter det som om du har haft en bra start på dagen! (Y)Kram på dig!OSLOFRU SVAR:Hej 😊 Tack snälla du !

  3. Hej på dig!Så mysiga bilder på dig och din mage! 😊älskar bebismagar! Längtar tills jag själv ska ha en liten skrutt!Annars låter det som om du har haft en bra start på dagen! (Y)Kram på dig!OSLOFRU SVAR:Hej 😊 Tack snälla du !

  4. Hej på dig!Så mysiga bilder på dig och din mage! 😊älskar bebismagar! Längtar tills jag själv ska ha en liten skrutt!Annars låter det som om du har haft en bra start på dagen! (Y)Kram på dig!OSLOFRU SVAR:Hej 😊 Tack snälla du !

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera