LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!Det känns nästan overkligt att vi nu går in i graviditetsvecka 30. Tiden har gått fort och det har varit svårt att hänga med eftersom jag har mått oförskämt bra under nästan hela graviditeten (bortsett från lite illamående i början). Men nu börjar det verkligen kännas att jag är gravid.Gravid_v30Osminkad, trött och skranglig, men det är så här jag ser ut. 🙂Det känns, minst sagt, att graviditeten börjar dra sig mot sina sista veckor för nu börjar dom lite mer jobbiga symptomen visa sig. Jag börjar bli trött igen, känner mig alltid full i magen och har en ständig känsla av att magen kommer att spricka vilken sekund som helst. Jag har ont i ryggen, får lätt kramp i benen, har hjärtklappning lite titt som tätt och blir väldigt fort utmattad. Jag är med andra ord väldigt gravid och börjar känna av det. Men att det är tungt för mig är kanske inte så konstigt, jag bär ju trots allt på en bebis i magen som väger rätt så mycket nu, ca 1,5kg och som nästan ständigt är i rörelse och sparkar mig innifrån. Det känns kan jag ju lugnt påstå.gravid_vecka_for_veckaIdag ska vi till jordmor faktiskt och det känns väldigt skönt att få komma och prata med henne lite grann, se så att allting stämmer, lyssna på bebisens hjärtslag och bara få svar på alla frågor som jag har samlat på mig under dom senaste veckorna som gått. 10 veckor kvar nu, hoppas att magen håller sig i denna storleken och att det inte blir tyngre, för än så länge så kan jag hantera det rätt så ok. Men tack och lov säger jag bara att jag har en sån fin man som hjälper mig, stöttar mig och tar hand om mig när jag har det jobbigt. Jag vet seriöst inte vad jag hade gjort utan honom vid min sida. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. men gud vad snabbt allt går! snart så 😊 magen är ju såå fin!OSLOFRU SVAR:Tack söta du 😊

 2. men gud vad snabbt allt går! snart så 😊 magen är ju såå fin!OSLOFRU SVAR:Tack söta du 😊

 3. men gud vad snabbt allt går! snart så 😊 magen är ju såå fin!OSLOFRU SVAR:Tack söta du 😊

 4. men gud vad snabbt allt går! snart så 😊 magen är ju såå fin!OSLOFRU SVAR:Tack söta du 😊

 5. Skönt när tiden susar förbi, men samtidigt vill man ju passa på att njuta 😊OSLOFRU SVAR:Eller hur, blandade känslor 😋

 6. Skönt när tiden susar förbi, men samtidigt vill man ju passa på att njuta 😊OSLOFRU SVAR:Eller hur, blandade känslor 😋

 7. Skönt när tiden susar förbi, men samtidigt vill man ju passa på att njuta 😊OSLOFRU SVAR:Eller hur, blandade känslor 😋

 8. Skönt när tiden susar förbi, men samtidigt vill man ju passa på att njuta 😊OSLOFRU SVAR:Eller hur, blandade känslor 😋

 9. Inte länge kvar nu 😃 känns som att det var nyss du gick ut i bloggen med graviditeten :OOSLOFRU SVAR:Eller hur, tiden har gått superfort! ;D

 10. Inte länge kvar nu 😃 känns som att det var nyss du gick ut i bloggen med graviditeten :OOSLOFRU SVAR:Eller hur, tiden har gått superfort! ;D

 11. Inte länge kvar nu 😃 känns som att det var nyss du gick ut i bloggen med graviditeten :OOSLOFRU SVAR:Eller hur, tiden har gått superfort! ;D

 12. Inte länge kvar nu 😃 känns som att det var nyss du gick ut i bloggen med graviditeten :OOSLOFRU SVAR:Eller hur, tiden har gått superfort! ;D

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning