LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Annika! (Annika – drömmen om 11 barn)

Grattis till vinsten! Jag hoppas att dina barn kan få glädje av denna otroligt fina tågbana, som jag samarbete med Jollyroom.se har fått möjlighet att lotta ut! Jag hoppas dessutom att din dröm om 11 barn går i uppfyllelse 🙂

tagbana_jollyroom

Grattis, grattis igen! (Vi kommer maila att dig! 😉 )

Nu ska jag och min älskade man gå ut och äta middag. Vi har haft min mormor och morfar på besök under dagen så därför har jag inte hunnit att titta in här så mycket, men jag lovar att berätta om hur vi haft det idag när jag vaknar imorgon. Kram på er så länge och god kväll!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning