LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag fyller väldens bästa pappa och morfar år!morfarGrattis älskade pappa på din dag!Jag hoppas verkligen att mamma firar dig ordentligt nu när ni är i Chicago! 😉 Du är den finaste pappan en liten flicka som mig kan tänka sig och den absolut bästa tänkbara morfarn för min son! Du är bäst!!Grattis, grattis grattis, jag älskar dig! Pussar och kramar från din lilla tjej! <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning