LIVE YOUR BEST

Grattis Filip 1,5 år!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag blir Filip 1,5 år! Grattis min älskade pojke! Filip

Det är helt ofattbart vad tiden flyger förbi, men så är det när man har det roligt har jag hört och det senaste 1,5 åren som du funnits har varit den överlägset bästa tiden i mitt liv!Filip

Att bara få sitta och se på dig förgyller mina dagar och du sprider så mycket glädje och kärlek med din närvaro. Du är för det mesta en underbar solstråle och jag vet seriöst inte vad jag skulle vara utan dig. Du är mitt allt, en del av mig, mitt hjärta, min familj, min största stolthet och det finaste jag har i mitt liv.Filip

Den dagen du kom till världen fick jag en helt ny syn på livet. Du blev det absolut viktigaste och mest värdefulla för mig från den sekunden jag såg dig för första gången. Den kärlek som fyllde hela mitt hjärta och hela min kropp var en obeskrivlig upplevelse som sitter i än idag. Innan du fanns hos mig så visste jag varken in eller ut, vad meningen  var med allting, eller hur min framtid såg ut. Men så fort du kom så insåg jag, min mening med livet är Du.FilipGrattis igen, min älskade pojk! <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hi hi firar ni halvår? Sötnosar.Grattis till sonen och er. 😃Tiden går fort och snart kommer en till. 😊

  2. Hi hi firar ni halvår? Sötnosar.Grattis till sonen och er. 😃Tiden går fort och snart kommer en till. 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning