LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

M och hans kollega har varit här hemma och grejat med garaget hela dagen och jag skulle ju egentligen till Amanda, men spännande som det är så hade hennes födsel förhoppningsvis satt igång nu med massa sammandragningar! Tjohooo 😀 Hon hade BF/termin i fredags så vi får hoppas att det är på g på riktigt nu. Håller alla tummar och tår jag kan att allt kommer gå bra! Men i alla fall, med andra ord så kunde ju inte hon och Malte hänga med mig och eftersom jag inte hade någon lust att sitta hemma själv och ha tråkigt så åkte jag till stan och shoppade istället!Jag måste säga att det kändes väldigt konstigt att gå omkring själv för en gångs skull. Jag har ju nästan alltid någon med mig och nästan alltid en barnvagn att gå och putta på. Men nu gick jag där själv och efter en stund så kändes det faktiskt rätt så skönt att få lite egentid för mig själv. Jag kunde prova kläder i lugn och ro, kolla i vilka butiker jag önskade och bara köpa precis det som föll mig in. Hehe, så därför blev det ett och annat onödigt köp kanske, men det gör ingenting för shopping gör mig glad 😉peaceDessutom fyndade jag en hel del på billiga butiker, plus att jag hämtade ut en gratis Babybox till lille bebisen på Apotek1. Gratis är gott eller vad säger man? 😉gratis_baby_boxJag kom precis hem igen och grabbarna har kommit en bra bit på garagetaket, men har fortfarande över hälften kvar och behöver nog jobba i några timmar till skulle jag tro. Därför får jag nog gå ner själv till dagis och hämta min lilla älskling sen. Det blir första gången jag gör det så jag hoppas att han blir glad över att se mig och vill följa med mig hem när jag kommer. Man vet ju aldrig hur han är eller reagerar, han kanske har jättekul där och vill stanna kvar. Vi får helt enkelt se!Nu ska jag dyka ner i babyboxen och se vad som ligger där i! Tjohej så länge

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. De där gratisboxarna är super tycker jag! Härligt med lite shopping, jag älskar söstrene grenes, kan gå läääänge i sådana butiker 😊

  2. De där gratisboxarna är super tycker jag! Härligt med lite shopping, jag älskar söstrene grenes, kan gå läääänge i sådana butiker 😊

  3. De där gratisboxarna är super tycker jag! Härligt med lite shopping, jag älskar söstrene grenes, kan gå läääänge i sådana butiker 😊

  4. De där gratisboxarna är super tycker jag! Härligt med lite shopping, jag älskar söstrene grenes, kan gå läääänge i sådana butiker 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande