LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Nu är den äntligen min! En alldeles egen GO PRO Hero 4 med alla tillbehör som jag önskat. Tjohooo! 😉

go_pro_hero_4

Julafton börjar tidigt för mig i år och Filip var lika nyfiken som mig på denna nya coola teknologipryl!

go_pro_hero_4Det kliar i fingrarna på mig att få börja leka med den här. Det ska bli kul att se hur lätt/svårt det är att filma, vad jag ska filma och hur jag ska redigera filmerna. Kommer jag att tycka att detta är kul, eller kommer jag tröttna? Det återstår helt enkelt att se, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte ge mig fören jag lyckas i alla fall, så ni får helt enkelt hänga med på min videoupplärningsfas och gärna komma med tips och tricks om ni har några.

Nu ska vi slänga på oss vinterkläder och gå ner till förskolan och sen ska jag iväg och träna med Amanda. Resten av dagen kommer bestå av pill med kameran och kakbakning till Filips födelsedag som är imorgon! Det ska bli så himla kul att fira hans 2 årsdag och jag tror faktiskt att han känner på sig att någonting är på gång, så det ska bli kul att se hur han reagerar imorgon när hela dagen kommer att bestå av att ge honom massa uppmärksamhet, kaka, presenter och skämma bort honom mer än vanligt. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning