LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vet ni vad? Idag är jag bara glad. Glad för ingenting alls, bara glad helt utan anledning! Egentligen borde jag tycka att denna dagen är rätt så jobbig för den startade med två skrikiga barn, sen på dagen så har Oskar blivit förkyld, jag har sovit dåligt och min man kom hem med inflammation i handleden och gick rätt in på sovrummet och la sig. Stackarn. Men ändå sitter jag här med Oskar snarkandes i knät och är jätteglad! :)Jag har suttit och spanat julklappar på nätet och tänkte beställa hem lite grann, fast jag hittade mest massa grejer till mig själv. Hehe, kan ju vara därför jag är så glad också! Finns inget roligare än att shoppa massa nytt och fint till mig själv 😉gladJag ska snart gå upp och väcka M (han ville bli väckt) och så ska vi gå ner till förskolan tillsammans och hämta Filip. Sen har jag spanat in ett recept på en pepparkakskladdkaka som jag bara måste prova mig på. Jag älskar pepparkakor och jag älskar kladdkaka, så att kombinera dom två kan ju inte bli annat än himmelskt!Hihi, hoppas mitt toppenhumör håller i sig och smittar av sig på mina trötta och sjuka pojkar <3 Hejhopp så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera