LIVE YOUR BEST

Gipsavgjutning av bebisfötter

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu har vi äntligen fått tummen ur att göra en avgjutning av Oskars små fötter. Dock var detta något helt annat än det vi använt på Filips fötter som ni kan läsa mer om HÄR.gipsavgjutningHihi visst är Filip och Oskar lika varann? 🙂Då bakade vi en deg och hällde gips i vilket gav ett superfint resultat. Men denna gången var det någon typ av färdig deg som man skulle trycka fötterna i..bebisfotter_i_gipsVisst var detta mycket enklare, men däremot tycker jag inte att resultatet blev som jag önskade eftersom avtrycket inte syns så tydligt..gipsavgjutningPlus att degen drog ihop sig när den torkat och gjorde att det inte alls såg särskilt fint ut..minne_for_livetOskars fötter till vänster (ni kan se att degen drog ihop sig när den torkade och lossnade från ramen..), Filips till högerSå jag tror faktiskt att vi kommer att köpa en lika dan som vi använde till Filip så att dom får lika fina gipsfötter som kan hänga på väggen jämte varandra. Resultatet av Filips gipsfötter blev betydligt mycket tydligare och bättre, plus att dom är i guld! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej. Jag har också använt mig av samma modell som du hade till Filip. Resultatet blev super bra och kommer att användas till kommande bebis också 😉 Kram på dig

  2. Hej. Jag har också använt mig av samma modell som du hade till Filip. Resultatet blev super bra och kommer att användas till kommande bebis också 😉 Kram på dig

  3. Hej. Jag har också använt mig av samma modell som du hade till Filip. Resultatet blev super bra och kommer att användas till kommande bebis också 😉 Kram på dig

  4. Hej. Jag har också använt mig av samma modell som du hade till Filip. Resultatet blev super bra och kommer att användas till kommande bebis också 😉 Kram på dig

  5. Hej. Jag har också använt mig av samma modell som du hade till Filip. Resultatet blev super bra och kommer att användas till kommande bebis också 😉 Kram på dig

  6. Hej. Jag har också använt mig av samma modell som du hade till Filip. Resultatet blev super bra och kommer att användas till kommande bebis också 😉 Kram på dig

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning