LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Det blev ingen klippning idag tyvärr, utan istället har vi gjort massa annat mysigt, bland annat promenerat runt Gerdsken (en sjö här i Alingsås).

gerdsken_alingsås

Haha diggar ni min snygga klädsel? Speciellt älskar jag dom lurviga vantarna hihi 😉

Snacka om att tusentals av minnen dök upp under vår promenad här runt. Mina föräldrar bodde vid sjön när jag var liten. Eller a, rättare sagt, under hela min uppväxt från att jag var 1 år till jag flyttade hemifrån. Det var här jag badade på somrarna, gick runt med våran hund och lekte i skogarna. Det är en otroligt mysig sjö och ett vackert område att bo på och om vi inte hade trivts så bra som vi gör i Norge så hade jag verkligen velat flytta tillbaka till Alingsås igen. Men vem vet? Kanske vi gör det en vacker dag..

Vi ska alldeles strax äta middag här hemma och sen ikväll ska vi se på Melodifestivalen lite senare ikväll. Vem vet, jag kanske skulle passa på att bada bastu och bada i bubbelpoolen en sista gång när jag ändå är här också. Man får ju passa på! 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Du säger om obrutna förpackningar i din text vid Köp av Forever produkter: men det ska enligt flera återsäljare som representerade företagets C9 och F15 m fl vid gårdagens demo att det ska vara fullt möjligt för en kund att prova hela paket som inte innehåller bara piller, komma tillbaka med alla burkar och förpackningar och få sina pengar till aka endast minus lite admin kostnader. Fair and square, tyckte iaf jag. . Sen som du vidare felaktigt säger är Forever heller inte endast ett i grund o botten ett bantnings preparat, utan ett stöd för bättre utrensning. Observera jag köpte ingenting pga av all ni som kallar Forever en pyramid försäljning som för mig ett bekvämare sätt att hantera mina i land besvärliga kroppsbehov, men skulle förall del vilja det, tänk vilka låga priser jag kunde erbjuda mina dynamiska arbetskompisar som gärna slarvar med riktiga måltider och inte vill väga alltför mycket på hästryggen som samtidigt erbjuds möjligheten att återförsäljara till det pris de själva vill sätta. Varför finna fel på det? Vad gör det att chefen tjänar mer på jobbet?

  2. Du säger om obrutna förpackningar i din text vid Köp av Forever produkter: men det ska enligt flera återsäljare som representerade företagets C9 och F15 m fl vid gårdagens demo att det ska vara fullt möjligt för en kund att prova hela paket som inte innehåller bara piller, komma tillbaka med alla burkar och förpackningar och få sina pengar till aka endast minus lite admin kostnader. Fair and square, tyckte iaf jag. . Sen som du vidare felaktigt säger är Forever heller inte endast ett i grund o botten ett bantnings preparat, utan ett stöd för bättre utrensning. Observera jag köpte ingenting pga av all ni som kallar Forever en pyramid försäljning som för mig ett bekvämare sätt att hantera mina i land besvärliga kroppsbehov, men skulle förall del vilja det, tänk vilka låga priser jag kunde erbjuda mina dynamiska arbetskompisar som gärna slarvar med riktiga måltider och inte vill väga alltför mycket på hästryggen som samtidigt erbjuds möjligheten att återförsäljara till det pris de själva vill sätta. Varför finna fel på det? Vad gör det att chefen tjänar mer på jobbet?

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande