Prioritera dig  Bli den bästa versionen av dig!

PERSONLIG ONLINE COACHING

Vill du gå ner i vikt, bygga muskler, tona kroppen, eller bara få en sundare livsstil? Jag finns här för att ge dig verktygen du behöver för att nå dina mål!

Nå dina drömmar

Genom coaching och rätt verktyg kan du nå dina mål en gång för alla!

På Dina Villkor

Jag anpassar uppläggen efter din livssituation så att du får bästa möjliga förutsättningar för att nå dina mål.

Obegränsad Coaching

Du får ditt träningsprogram och kostschema direkt via app i mobilen.

Support När Du Behöver

Du får daglig coachning via chatt till din PT med svar inom 24h.

Det är dags att prioritera dig

Spela videoklipp
Nå dina mål med certifierad hälsocoach

Susanna Jungblom

Min stora passion i livet är träning och hälsa. Efter tre graviditeter har jag fått stor kunskap om vad som krävs för att komma tillbaka i form och att kombinera mammalivet med en hälsosam livsstil, detta är något jag brinner för att hjälpa andra med.

Genom lång erfarenhet så vet jag hur bra man mår av rätt kost och motion i sin vardag och den kunskap jag besitter vill jag dela med mig av. Jag kan hjälpa dig med kostrådgivning, personlig träning, stresshantering och så erbjuder jag även massagebehandlingar – allt för en bättre hälsa inifrån och ut.

Som Hälsocoach arbetar jag för att mina klienter ska få en djupare förståelse för deras vanor och livsval, vilket gör att livsstilsförändringen blir hållbar i längden.

Så om du är trött på att jojobanta, gå på ohållbara dieter eller överträna i onödan så har du kommit helt rätt. Jag hjälper dig att komma i din livs bästa form helt naturligt och på ett roligt sätt som är hållbart för resten av livet.

 

Certifierad Hälsocoach
Hjälp hundratals kvinnor att förbättra sitt liv
1500+ self development articles
Steg för steg

Hur fungerar det?

Bli coachad av mig och få resultaten du alltid drömt om!

Start

Jag ger dig verktygen du behöver för att kunna skapa nya vanor. Du får kostschema och träningsprogram som är anpassade efter dina önskade mål.

Under vägen

Du får coaching via chatt där vi följer upp delmål, peppar och ser till att motivationen hålls på topp!

Mål

Du har lyckats nå ditt mål och är nu redo att stå på egna ben.
Du har fått all coaching och redskap du behöver för att kunna fortsätta leva ditt bästa jag!

Det är aldrig för sent med en förändring

Lyckas med dina mål en gång för alla och bli den bästa versionen av dig själv!

Omdömmen från mina klienter

"Susanna coachar mig mot min drömkropp och jag har redan kommit en bra bit på vägen! Jag rekommenderar starkt att köra BEST kost/träning. GRYMT BRA och verkligen värt det!"

5/5
My N

“Nu har jag nått min målvikt tack vare kostrådgivning och coaching hos Susanna. Inga mer dieter eller snabba försök, utan en förändrad livsstil. TACK! ”

5/5
Linda P

FAQ

Ett färdigt kostschema som finns att köpa i shopen är för viktnedgång, deff och detox. Dom färdiga kostprogrammen innehåller uträkningar, måltidsalternativ, recept, tips och råd, samt information om det alternativet man valt (viktnedgång, eller bygga muskler). Det finns även träningsprogram och presentkort att köpa i shoppen.

Självklart går det att kombinera både kostrådgivning och träning, vilket vi även rekommenderar för att få bäst resultat och välmående.

Självklart, alla våra program Basic, Better och Best går att boka som gravid. Vi anpassar alla tränings och kostprogram efter dig som person oavsett om du önskar viktnedgång, viktuppgång, en stabil vikt, hälsosam kost och träningsprogram osv. Som hälsocoacher ser vi på helheten Hälsa, inifrån och ut och gör det bästa för att du ska lyckas nå dina mål med dina förutsättningar.

Du har, enligt distansavtalslagen, ångerrätt inom 14 dagar från att du bokade tid för rådgivning. Rätten att ångra din anmälan eller köp gäller enbart om tjänsten inte har påbörjats eller någon av våra Hälsocoacher har gjort dina program. Om du vill ångra ditt köp innan tjänsten påbörjats så kan du göra det skriftligen via e-post.

Ja, vår PT- och kostrådgivningstjänster går under Kost- och Motionsrådgivning. Därför går det utmärkt att använda oss som skattefri friskvårdsförmån genom ditt arbete eller egna företag. Även massage går det att utnyttja friskvårdsbidraget på.

Du kan hitta Susanna på Instagram: @halso.sanna

samt Youtube: hälsosanna

Det är dags att börja prioritera dig själv, det förtjänar du!