LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Man skulle kunna tro att det alltid är välstädat och fint hemma hos oss, men nu ska jag tala om för er att vissa dagar så orkar jag bara inte. Och idag var en sån dag då plockandet blev lagt på hyllan och då börjar den onda cirkeln… Det börjar med att jag inte plockar undan pyjamaserna efter att ha klätt mina pojkar, och om det redan ligger kläder framme i soffan, så orkar jag inte ta undan tallrikarna efter middagen och då spelar det väl ingen roll om tvätten hänger framme en dag till, och om Filip häller ut alla sina leksaker på golvet fem minuter innan han ska sova? Nejdå, här är det fullt kaos och kan jag lova, men det är faktiskt helt okej… i alla fall tills imorgon. 🙂kaosJag säger inte att jag är en perfektionist, men jag blir tokig när det ser ut så här! Det känns seriöst inte som att man gör någonting annat på dagarna än att plocka, fixa och städa, så ibland låter jag det bli fullständig kaos innan jag börjar om på nytt.

En sak som är säker är att, om jag någongång skulle skaffa mig ett 8-16 jobb, så skaffar vi hemhjälp! Måste säga att jag är sjukt imponerad av er mammor och pappor som får ihop det med jobb, barn och hus. Själv skulle jag aldrig klara att ha huset i skinande skick dagarna i ända om jag inte var hemmafru!

Nä, nu ska jag alldeles strax slänga mig på soffan (om jag får plats någonstans bland allt rot) och börja se på en ny serie med M och så tar jag tag i kaoset imorgon igen. Godkväll på er!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Man orkar mer en vad man tror som mamma, jag var både ensamstående pluggade på universitetet och jobbade natt på sjukhuset. Plus att jag har städmani och klarar inte av när de är stökigt.Nu i efterhand önskade jag att jag hade tagit lite mer hjälp, Stressen har lett till att jag har fått problem med hjärtat och enligt läkare är jag alldeles för ung för att ha dessa problem.Men jag fixade de i 3år så jag tror att man fixar de mesta som mamma. Jag skulle behöva få ha stökigt ibland, men en så länge fortsätter jag nog med att plocka =)KramOSLOFRU SVAR:OJoj! Grym du är! 😃 Supermamma 😃Kram

 2. Man orkar mer en vad man tror som mamma, jag var både ensamstående pluggade på universitetet och jobbade natt på sjukhuset. Plus att jag har städmani och klarar inte av när de är stökigt.Nu i efterhand önskade jag att jag hade tagit lite mer hjälp, Stressen har lett till att jag har fått problem med hjärtat och enligt läkare är jag alldeles för ung för att ha dessa problem.Men jag fixade de i 3år så jag tror att man fixar de mesta som mamma. Jag skulle behöva få ha stökigt ibland, men en så länge fortsätter jag nog med att plocka =)KramOSLOFRU SVAR:OJoj! Grym du är! 😃 Supermamma 😃Kram

 3. Man orkar mer en vad man tror som mamma, jag var både ensamstående pluggade på universitetet och jobbade natt på sjukhuset. Plus att jag har städmani och klarar inte av när de är stökigt.Nu i efterhand önskade jag att jag hade tagit lite mer hjälp, Stressen har lett till att jag har fått problem med hjärtat och enligt läkare är jag alldeles för ung för att ha dessa problem.Men jag fixade de i 3år så jag tror att man fixar de mesta som mamma. Jag skulle behöva få ha stökigt ibland, men en så länge fortsätter jag nog med att plocka =)KramOSLOFRU SVAR:OJoj! Grym du är! 😃 Supermamma 😃Kram

 4. Man orkar mer en vad man tror som mamma, jag var både ensamstående pluggade på universitetet och jobbade natt på sjukhuset. Plus att jag har städmani och klarar inte av när de är stökigt.Nu i efterhand önskade jag att jag hade tagit lite mer hjälp, Stressen har lett till att jag har fått problem med hjärtat och enligt läkare är jag alldeles för ung för att ha dessa problem.Men jag fixade de i 3år så jag tror att man fixar de mesta som mamma. Jag skulle behöva få ha stökigt ibland, men en så länge fortsätter jag nog med att plocka =)KramOSLOFRU SVAR:OJoj! Grym du är! 😃 Supermamma 😃Kram

 5. Precis som det ska se ut i ett hem med småbarn då…men visst är det härligt att ha ordning omkring sig. Att städa när man har småbarn är som att skotta snö när det snöar. ha ha.En skön helg önskar jag er. Kram.OSLOFRU SVAR:Hahaha, ja det kan jag verkligen hålla med om! ;D

 6. Precis som det ska se ut i ett hem med småbarn då…men visst är det härligt att ha ordning omkring sig. Att städa när man har småbarn är som att skotta snö när det snöar. ha ha.En skön helg önskar jag er. Kram.OSLOFRU SVAR:Hahaha, ja det kan jag verkligen hålla med om! ;D

 7. Precis som det ska se ut i ett hem med småbarn då…men visst är det härligt att ha ordning omkring sig. Att städa när man har småbarn är som att skotta snö när det snöar. ha ha.En skön helg önskar jag er. Kram.OSLOFRU SVAR:Hahaha, ja det kan jag verkligen hålla med om! ;D

 8. Precis som det ska se ut i ett hem med småbarn då…men visst är det härligt att ha ordning omkring sig. Att städa när man har småbarn är som att skotta snö när det snöar. ha ha.En skön helg önskar jag er. Kram.OSLOFRU SVAR:Hahaha, ja det kan jag verkligen hålla med om! ;D

 9. Skönt att få se en annan sida av myntet, det är klart att det blir stökigt ibland!Har man råd med hemhjälp så varför inte ta den hjälpen även om jag personligen dels tycker att det är lite “vekt” att inte klara av på två personer att städa själv (alla mina vänner med barn klarar av det galant, men iofs hjälper ju deras män till så de är ju två så det är ju lite skillnad om ens man inte gör det) och jag skulle inte vilja ha in främmande människor i mitt hus. Jag vill plocka undan på mitt sätt och ha saker på mitt sätt men sån är jag 😊OSLOFRU SVAR:Jo men självklart blir det stökigt som satan ibland.. Jag förstår vad du menar och självklart vill jag klara det själv, men jag tror bara inte jag skulle hinna med och orka med om jag skulle vara borta 8 timmar om dagen. Men vem vet, jag kanske får superkraften om den dagen kommer i framtiden 😉

 10. Skönt att få se en annan sida av myntet, det är klart att det blir stökigt ibland!Har man råd med hemhjälp så varför inte ta den hjälpen även om jag personligen dels tycker att det är lite “vekt” att inte klara av på två personer att städa själv (alla mina vänner med barn klarar av det galant, men iofs hjälper ju deras män till så de är ju två så det är ju lite skillnad om ens man inte gör det) och jag skulle inte vilja ha in främmande människor i mitt hus. Jag vill plocka undan på mitt sätt och ha saker på mitt sätt men sån är jag 😊OSLOFRU SVAR:Jo men självklart blir det stökigt som satan ibland.. Jag förstår vad du menar och självklart vill jag klara det själv, men jag tror bara inte jag skulle hinna med och orka med om jag skulle vara borta 8 timmar om dagen. Men vem vet, jag kanske får superkraften om den dagen kommer i framtiden 😉

 11. Skönt att få se en annan sida av myntet, det är klart att det blir stökigt ibland!Har man råd med hemhjälp så varför inte ta den hjälpen även om jag personligen dels tycker att det är lite “vekt” att inte klara av på två personer att städa själv (alla mina vänner med barn klarar av det galant, men iofs hjälper ju deras män till så de är ju två så det är ju lite skillnad om ens man inte gör det) och jag skulle inte vilja ha in främmande människor i mitt hus. Jag vill plocka undan på mitt sätt och ha saker på mitt sätt men sån är jag 😊OSLOFRU SVAR:Jo men självklart blir det stökigt som satan ibland.. Jag förstår vad du menar och självklart vill jag klara det själv, men jag tror bara inte jag skulle hinna med och orka med om jag skulle vara borta 8 timmar om dagen. Men vem vet, jag kanske får superkraften om den dagen kommer i framtiden 😉

 12. Skönt att få se en annan sida av myntet, det är klart att det blir stökigt ibland!Har man råd med hemhjälp så varför inte ta den hjälpen även om jag personligen dels tycker att det är lite “vekt” att inte klara av på två personer att städa själv (alla mina vänner med barn klarar av det galant, men iofs hjälper ju deras män till så de är ju två så det är ju lite skillnad om ens man inte gör det) och jag skulle inte vilja ha in främmande människor i mitt hus. Jag vill plocka undan på mitt sätt och ha saker på mitt sätt men sån är jag 😊OSLOFRU SVAR:Jo men självklart blir det stökigt som satan ibland.. Jag förstår vad du menar och självklart vill jag klara det själv, men jag tror bara inte jag skulle hinna med och orka med om jag skulle vara borta 8 timmar om dagen. Men vem vet, jag kanske får superkraften om den dagen kommer i framtiden 😉

 13. Skönt att få se en annan sida av myntet, det är klart att det blir stökigt ibland!Har man råd med hemhjälp så varför inte ta den hjälpen även om jag personligen dels tycker att det är lite “vekt” att inte klara av på två personer att städa själv (alla mina vänner med barn klarar av det galant, men iofs hjälper ju deras män till så de är ju två så det är ju lite skillnad om ens man inte gör det) och jag skulle inte vilja ha in främmande människor i mitt hus. Jag vill plocka undan på mitt sätt och ha saker på mitt sätt men sån är jag 😊OSLOFRU SVAR:Jo men självklart blir det stökigt som satan ibland.. Jag förstår vad du menar och självklart vill jag klara det själv, men jag tror bara inte jag skulle hinna med och orka med om jag skulle vara borta 8 timmar om dagen. Men vem vet, jag kanske får superkraften om den dagen kommer i framtiden 😉

 14. Skönt att få se en annan sida av myntet, det är klart att det blir stökigt ibland!Har man råd med hemhjälp så varför inte ta den hjälpen även om jag personligen dels tycker att det är lite “vekt” att inte klara av på två personer att städa själv (alla mina vänner med barn klarar av det galant, men iofs hjälper ju deras män till så de är ju två så det är ju lite skillnad om ens man inte gör det) och jag skulle inte vilja ha in främmande människor i mitt hus. Jag vill plocka undan på mitt sätt och ha saker på mitt sätt men sån är jag 😊OSLOFRU SVAR:Jo men självklart blir det stökigt som satan ibland.. Jag förstår vad du menar och självklart vill jag klara det själv, men jag tror bara inte jag skulle hinna med och orka med om jag skulle vara borta 8 timmar om dagen. Men vem vet, jag kanske får superkraften om den dagen kommer i framtiden 😉

 15. Klart man orkar om man måste. Men din man kommer alltså inte att hjälpa till mer om ni båda jobbar? För då behöver man ju verkligen inte städhjälp!OSLOFRU SVAR:Klart min man hjälper till! Det gör han nu också 😊

 16. Klart man orkar om man måste. Men din man kommer alltså inte att hjälpa till mer om ni båda jobbar? För då behöver man ju verkligen inte städhjälp!OSLOFRU SVAR:Klart min man hjälper till! Det gör han nu också 😊

 17. Klart man orkar om man måste. Men din man kommer alltså inte att hjälpa till mer om ni båda jobbar? För då behöver man ju verkligen inte städhjälp!OSLOFRU SVAR:Klart min man hjälper till! Det gör han nu också 😊

 18. Klart man orkar om man måste. Men din man kommer alltså inte att hjälpa till mer om ni båda jobbar? För då behöver man ju verkligen inte städhjälp!OSLOFRU SVAR:Klart min man hjälper till! Det gör han nu också 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning