LIVE YOUR BEST

Frågor och svar om mig

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

 Namn: Susanna MariaÅlder: 26 årLängd: 167 cmSkostorlek: 38-39Född: GöteborgBor: OsloGör just nu: Bloggarblogglista_fragor_och_svar Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Jag är positiv, kärleksfull och omtänksamNämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag kan bli lättirriterad när jag är hungrig, jag hatar att vänta och kan därför lätt bli otålmodig, jag har svårt att inse om jag har fel eftersom jag alltid tror att jag har rätt.Vad är du rädd för: SpökenVad är du mest nöjd med hos dig själv: Utseendemässigt skulle jag säga mitt hår, men annars att jag lyckats föda ett barn till denna världen, det är något att vara riktigt stolt över och något jag är, minst sagt, nöjd över!blogglista_tipsVad är det roligaste jobbet du haft: Bloggen får jag väl säga 🙂Har du körkort och egen bil: Ja, jag tog körkort direkt när jag fyllde 18 år och klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Jag och min man äger en Volvo v70 och en Volkswagen Eup.När grät du senast: Oj, jag gråter hela tiden nu för tiden, gravidhormoner gör mig känslig vare sig jag är ledsen eller glad.Vem åkte du bil med sist: M och FilipVem åt du mat med sist: M och FilipVem sov du hos sist: Min älskade man såklartVad var du rädd för när du var liten: Spöken och mörkretVad ville du, som liten, bli när du blev stor: JournalistHur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Jag har besökt sjukhus flera gånger, men dom tre nämnvärda gångerna var väl när jag opererade bort mina halsmandlar när jag va 16, när jag opererade brösten när jag var 19 och när jag födde Filip när jag var 25.Värsta smärtan du råkat ut för: När Filip föddes, det gjorde ont, men det var även den bästa känslan direkt efteråt!Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Att jag träffat min man.Har du någonsin sportat: Jag åkte konståkning när jag var yngreNågon du ser upp till: MammaVad finns alltid i din väska: Pengar, kamera och mobilprofilSådär, det var lite om mig 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. sånt här är ju så kul att läsa! och trodde faktiskt du var mycket längre, hehe! typ 180 😉 fått för mig det!OSLOFRU SVAR:Haha, jasså trodde du 😋

 2. sånt här är ju så kul att läsa! och trodde faktiskt du var mycket längre, hehe! typ 180 😉 fått för mig det!OSLOFRU SVAR:Haha, jasså trodde du 😋

 3. sånt här är ju så kul att läsa! och trodde faktiskt du var mycket längre, hehe! typ 180 😉 fått för mig det!OSLOFRU SVAR:Haha, jasså trodde du 😋

 4. sånt här är ju så kul att läsa! och trodde faktiskt du var mycket längre, hehe! typ 180 😉 fått för mig det!OSLOFRU SVAR:Haha, jasså trodde du 😋

 5. Jag åkte också konståkning när jag var yngre, slutade efter 13 år, fantastiskt kul!! Var du duktig? 😊 hur länge åkte du? 😊OSLOFRU SVAR:Jag åkte i ca 10 år och var väldigt duktig. Slutade för att det blev för mycket träning och tävlingar varje helg och jag började bli mer intresserad av annat i tonåren och ville inte spendera så mycket tid i ishallen tyvärr. Men det var kul så länge det varade 😉

 6. Jag åkte också konståkning när jag var yngre, slutade efter 13 år, fantastiskt kul!! Var du duktig? 😊 hur länge åkte du? 😊OSLOFRU SVAR:Jag åkte i ca 10 år och var väldigt duktig. Slutade för att det blev för mycket träning och tävlingar varje helg och jag började bli mer intresserad av annat i tonåren och ville inte spendera så mycket tid i ishallen tyvärr. Men det var kul så länge det varade 😉

 7. Jag åkte också konståkning när jag var yngre, slutade efter 13 år, fantastiskt kul!! Var du duktig? 😊 hur länge åkte du? 😊OSLOFRU SVAR:Jag åkte i ca 10 år och var väldigt duktig. Slutade för att det blev för mycket träning och tävlingar varje helg och jag började bli mer intresserad av annat i tonåren och ville inte spendera så mycket tid i ishallen tyvärr. Men det var kul så länge det varade 😉

 8. Jag åkte också konståkning när jag var yngre, slutade efter 13 år, fantastiskt kul!! Var du duktig? 😊 hur länge åkte du? 😊OSLOFRU SVAR:Jag åkte i ca 10 år och var väldigt duktig. Slutade för att det blev för mycket träning och tävlingar varje helg och jag började bli mer intresserad av annat i tonåren och ville inte spendera så mycket tid i ishallen tyvärr. Men det var kul så länge det varade 😉

 9. Jättefina bilder, jag undrar vad har du för systemkamera och vilken lins använder du?OSLOFRU SVAR:Tack! 😊 Jag använder Canon EOS 6D med 50mm objektiv 😊

 10. Jättefina bilder, jag undrar vad har du för systemkamera och vilken lins använder du?OSLOFRU SVAR:Tack! 😊 Jag använder Canon EOS 6D med 50mm objektiv 😊

 11. Jättefina bilder, jag undrar vad har du för systemkamera och vilken lins använder du?OSLOFRU SVAR:Tack! 😊 Jag använder Canon EOS 6D med 50mm objektiv 😊

 12. Jättefina bilder, jag undrar vad har du för systemkamera och vilken lins använder du?OSLOFRU SVAR:Tack! 😊 Jag använder Canon EOS 6D med 50mm objektiv 😊

 13. Vad roligt! Jag kör konståkning nu haha, tycker det är det roligaste som finns 😃 Vad hade du för tester? Minns du vad du landade för hopp och sånt? Antar att du va rätt duktig så vore kul att veta! 😊OSLOFRU SVAR:Så kul! Önskar ibland att jag aldrig slutade, men tyvärr var man inte så klok som tonåring 😋 Jag klarade alla dubbelhopp och axel, skulle prova mig på dubbel axel när jag slutade men satte den aldrig. 😊

 14. Vad roligt! Jag kör konståkning nu haha, tycker det är det roligaste som finns 😃 Vad hade du för tester? Minns du vad du landade för hopp och sånt? Antar att du va rätt duktig så vore kul att veta! 😊OSLOFRU SVAR:Så kul! Önskar ibland att jag aldrig slutade, men tyvärr var man inte så klok som tonåring 😋 Jag klarade alla dubbelhopp och axel, skulle prova mig på dubbel axel när jag slutade men satte den aldrig. 😊

 15. Vad roligt! Jag kör konståkning nu haha, tycker det är det roligaste som finns 😃 Vad hade du för tester? Minns du vad du landade för hopp och sånt? Antar att du va rätt duktig så vore kul att veta! 😊OSLOFRU SVAR:Så kul! Önskar ibland att jag aldrig slutade, men tyvärr var man inte så klok som tonåring 😋 Jag klarade alla dubbelhopp och axel, skulle prova mig på dubbel axel när jag slutade men satte den aldrig. 😊

 16. Vad roligt! Jag kör konståkning nu haha, tycker det är det roligaste som finns 😃 Vad hade du för tester? Minns du vad du landade för hopp och sånt? Antar att du va rätt duktig så vore kul att veta! 😊OSLOFRU SVAR:Så kul! Önskar ibland att jag aldrig slutade, men tyvärr var man inte så klok som tonåring 😋 Jag klarade alla dubbelhopp och axel, skulle prova mig på dubbel axel när jag slutade men satte den aldrig. 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning