LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon alla underbara människor där ute i världen!

I natt fick jag sova som en liten prinsessa igen och då kan jag gärna gå upp och hoppa tidigt på morgonen. Oskar vaknade nämligen 6,45 och ville amma och efter det somnade han som en stock jämte mig, men jag låg och började tänka på allt jag ville göra idag. Det killar i hela kroppen nu när jag var så slapp i dagarna, så jag smög upp utan att väcka pojkarna.

canon_systemkamera

Det känns faktiskt rätt så underbart att vara ensam på morgonen, helt ensam, medan jag vet att mina älsklingar ligger på övervåningen och sover så sött. Jag satte på en kanna kaffe och började städa i köket. Tro det eller ej, men när det ser ut som ett bombnedslag (pga att vi har varit sjuka och orkeslösa) så glädjs jag åt av att få det städat och fint. Jag plockade ur diskmaskinen och la ner all disk, torkade av, slängde sopor och gjorde det fräscht och rent. När jag var klar med köket så hällde jag upp en kopp kaffe, plockade i ordning i vardagsrummet, tände massa ljus och satte mig på soffan och nu sitter jag här med datorn och skriver till er. 🙂

Jag är så glad över att jag har bloggen och er läsare som hjälper mig, kommenterar, skriver till mig och bara finns där. Det går i omgångar det här med mina svar på kommentarer och jag försöker alltid att svara er, men ibland räcker tiden helt enkelt inte till. Så jag tänkte nu att jag kunde ha en liten frågestund till er som undrar något.

Har ni några frågor till mig? Ställ dom i kommentarsfältet här nedan så ska jag göra en videoblogg och svara er 😀

Ni kan fråga mig vad som helst, om familjelivet, träning/hälsa/kost, kärlek, inredning, konst, hus/hem, blogg osv osv. Ni har dagen på er så ska jag försöka fixa en video imorgon med mina svar.

Massor med kramar S

 

facebook 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag älskar din blogg alla dina fina bilder, är bara så dålig på att kommentera efter jag läst! :-/Jag förstår verkligen din känsla imorse, jag älskar att vara uppe innan resten av familjen och bara gå runt och plocka och njuta av lugnet! Ofta när du skriver känner jag igen mig, vi verkar vara väldigt lika 😊

 2. Jag älskar din blogg alla dina fina bilder, är bara så dålig på att kommentera efter jag läst! :-/Jag förstår verkligen din känsla imorse, jag älskar att vara uppe innan resten av familjen och bara gå runt och plocka och njuta av lugnet! Ofta när du skriver känner jag igen mig, vi verkar vara väldigt lika 😊

 3. Jag älskar din blogg alla dina fina bilder, är bara så dålig på att kommentera efter jag läst! :-/Jag förstår verkligen din känsla imorse, jag älskar att vara uppe innan resten av familjen och bara gå runt och plocka och njuta av lugnet! Ofta när du skriver känner jag igen mig, vi verkar vara väldigt lika 😊

 4. Jag älskar din blogg alla dina fina bilder, är bara så dålig på att kommentera efter jag läst! :-/Jag förstår verkligen din känsla imorse, jag älskar att vara uppe innan resten av familjen och bara gå runt och plocka och njuta av lugnet! Ofta när du skriver känner jag igen mig, vi verkar vara väldigt lika 😊

 5. Tack för en underbar blogg!Jag har en fråga, vad ska du göra när föräldraledigheten är slut?Kram från mig

 6. Tack för en underbar blogg!Jag har en fråga, vad ska du göra när föräldraledigheten är slut?Kram från mig

 7. Tack för en underbar blogg!Jag har en fråga, vad ska du göra när föräldraledigheten är slut?Kram från mig

 8. Tack för en underbar blogg!Jag har en fråga, vad ska du göra när föräldraledigheten är slut?Kram från mig

 9. Hejhej!Jag har 3 frågor jag tänkte ställa, hoppas du har tid att svara på dom! 😊1. Vad jobbar M med?2. Vad jobbar/jobbade du med innan du fick barn?3. Varför kallar du dej Oslofru när du inte bor i Oslo?Med vänlig hälsning,En tjej som bor i Oslo.

 10. Hejhej!Jag har 3 frågor jag tänkte ställa, hoppas du har tid att svara på dom! 😊1. Vad jobbar M med?2. Vad jobbar/jobbade du med innan du fick barn?3. Varför kallar du dej Oslofru när du inte bor i Oslo?Med vänlig hälsning,En tjej som bor i Oslo.

 11. Hejhej!Jag har 3 frågor jag tänkte ställa, hoppas du har tid att svara på dom! 😊1. Vad jobbar M med?2. Vad jobbar/jobbade du med innan du fick barn?3. Varför kallar du dej Oslofru när du inte bor i Oslo?Med vänlig hälsning,En tjej som bor i Oslo.

 12. Hejhej!Jag har 3 frågor jag tänkte ställa, hoppas du har tid att svara på dom! 😊1. Vad jobbar M med?2. Vad jobbar/jobbade du med innan du fick barn?3. Varför kallar du dej Oslofru när du inte bor i Oslo?Med vänlig hälsning,En tjej som bor i Oslo.

 13. Ni byggde ju ert hus innan ni fick barn. Finns det något som ni hade gjort annorlunda om ni skulle bygga igen i dag?

 14. Ni byggde ju ert hus innan ni fick barn. Finns det något som ni hade gjort annorlunda om ni skulle bygga igen i dag?

 15. Ni byggde ju ert hus innan ni fick barn. Finns det något som ni hade gjort annorlunda om ni skulle bygga igen i dag?

 16. Ni byggde ju ert hus innan ni fick barn. Finns det något som ni hade gjort annorlunda om ni skulle bygga igen i dag?

 17. Tjänar du pengar på bloggen? Om du gör det vad är dina bästa tips?:)Ha en fortsatt bra söndagskväll!

 18. Tjänar du pengar på bloggen? Om du gör det vad är dina bästa tips?:)Ha en fortsatt bra söndagskväll!

 19. Tjänar du pengar på bloggen? Om du gör det vad är dina bästa tips?:)Ha en fortsatt bra söndagskväll!

 20. Tjänar du pengar på bloggen? Om du gör det vad är dina bästa tips?:)Ha en fortsatt bra söndagskväll!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning