LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vilken underbar dag vi haft idag! Efter att vi lämnat Filip på förskolan i morses så åkte vi iväg och träffade Amanda och hennes dotter Alma på gymmet. Jag hade ingen aning om hur det skulle gå att träna med barnen, men tänkte att det inte kunde skada att prova och eftersom våra bebisar är så små så fick vi ha med dom in på gymmet.

spenst_jessheim

Det kändes så otroligt skönt att komma igång med träningen igen och det var extra kul att ha någon att träna med. Amanda har superkoll på gymmet så jag fick massa hjälp med vad jag kunde köra för övningar, plus att vi kunde hjälpa varandra att gosa med barnen om dom blev lite ledsna och uttråkade.

trana_med_bebis

Gymmet var stort och hade alla typ av träningsredskap man kunde tänka sig, så imorgon ska jag definitivt skriva in mig och bli medlem. Dock tycker jag att det är lite synd att man måste signa ett helt år, men men, det får bara gå. Jag har ju inga planer om att flytta och träna ska jag ju fortsätta med, så ett år kommer jag väl förmodligen att vilja träna i alla fall. 🙂

Efter att vi gymmat klart idag så gick vi hem till Amanda för att hänga lite grann. Vi drack kaffe och pratade medan våra små älsklingar också ville träna och låg i babygymmet och jollrade.

babygymJag är så himla glad att jag har Amanda så nära och att vi är i exakt samma fas i livet. Vi har barn i samma åldrar och vi har samma intressen, så som att komma igång efter våra graviditeter. Det är så mycket roligare när man har någon att dela dagarna med när man är mammaledig 🙂

Imorgon blir det ett pass till på gymmet och sen tänkte vi även prova en grupptimme på lördag. Det känns skönt att komma igång ordentligt och nu känns det verkligen som att jag får en riktig rivstart med hela 3 pass denna veckan!

Kom ihåg att ställ era frågor till mig nu under frågestunden som ni hittar i förra inlägget. Jag ska försöka svara på era frågor imorgon, eller eventuellt i övermorgon beroende på hur jag ska göra med svaren. (Alltså om jag ska skriva eller svara i en video)

Ha en superfin kväll allihopa så hörs vi snart igen! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera