LIVE YOUR BEST

Formen 4 mån efter förlossning

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Ja vad ska jag säga.. Igår när jag skulle sätta i min kopparspiral, som jag för övrigt varit dönervös för i flera dagar, så misslyckades det! När allting var klart så åkte spiralen med ut igen och där satt jag snopet och frågande.. Vad händer nu? Det gick tydligen inte att sätta in den igen pga infektionsrisk och han hade ingen spiral liggandes, så jag fick boka en ny tid i slutet av Januari för att göra om allting igen.. Gaaaaaah! Sjukt irriterande. Menmen, det positiva med det hela är ju att jag kan träna idag! 😉

Jag kollade tillbaka i historiken och såg hur mina mått var när jag startade att träna efter förlossningen och då såg det ut så här:

Mina mått var:

– 60,4 KG     – 29,1% FAT     – 21,4 BMI

– 68 cm midja     – 94 cm rumpa

Idag ställde jag mig på vågen för att se om min träning gett några resultat och det hade det!

Mina mått idag är:

– 57,0 KG     – 26,2% FAT     – 20,2 BMI

– 68 cm midja     – 92 cm rumpa

Jag är lite besviken på måtten så jag hoppades att jag skulle ha byggt upp lite mer muskler i rumpan, men den har ju minskat så det har jag ju inte gjort så bra. Men jag får bara kämpa på och fortsätta som jag gör och hoppas att musklerna växer med tiden.

traningJag känner mig starkare och mer nöjd med mig själv nu och jag är så glad över att jag har lyckats få in träningen som en naturlig del i mitt liv.

Idag ska jag gå på ett pass som heter Step/styrka där man tränar kondition halva tiden och styrka resten. Det blir härligt att starta dagen på gymmet och när jag är klar sen så ska vi åka in till Oslo. M ska på en jobbgrej så då tänkte jag ta med mig pojkarna till min bror och hänga hos honom och hans sambo under tiden. Det blir mysigt att umgås lite grann!

Nu måste jag slänga i mig lite frukost och sen hoppa i bilen. Puss och kram, hörs sen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande