LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

För några månader sen så skrev jag om att TV var hemma hos oss och filmade (ni kan läsa om det HÄR). Många av er har frågat och gissat vad det kunde vara för program vi skulle vara med på och nu kan jag ju avslöja lite mer om vad det handlar om.

Det är nämligen så att Oskars förlossning även filmades av TV..

tv_inspelningTro mig, det var många diskussioner fram och tillbaka om vi skulle vara med på något sånt här eller inte. Men till slut så bestämde vi oss för att vara med. Exakt vad det är för tvprogram håller jag på lite till, men ni kommer att få se en hel del av mig då jag delar med mig utav en av dom absolut häftigaste upplevelserna en människa får vara med om i livet.

Ahus_forlossning_pa_TVJag lovar att berätta mer när jag kan, men nu vet ni i alla fall lite mer om vad tvinspelningen kommer att handla om. 😉

Har du fött barn eller ska du föda barn? I så fall skulle det vara kul att veta om du skulle kunna tänka dig att visa din förlossning på tv? Eller vad tycker Du om det här? 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Å så kul.Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 2. Å så kul.Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 3. Å så kul.Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 4. Å så kul.Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 5. Å så kul.Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 6. Å så kul.Du måste berätta i gott tid,när deta ska visas på tve. Detta vill jag görna se. Hoppas ni alla mår bra?,kram.OSLOFRU SVAR: Absolut! 😉

 7. oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.OSLOFRU SVAR:Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 😊

 8. oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.OSLOFRU SVAR:Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 😊

 9. oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.OSLOFRU SVAR:Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 😊

 10. oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.OSLOFRU SVAR:Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 😊

 11. oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.OSLOFRU SVAR:Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 😊

 12. oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.OSLOFRU SVAR:Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 😊

 13. Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.OSLOFRU SVAR:Åå grattis till din lilla dotter! 😊 Förstår precis hur du tänker 😊

 14. Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.OSLOFRU SVAR:Åå grattis till din lilla dotter! 😊 Förstår precis hur du tänker 😊

 15. Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.OSLOFRU SVAR:Åå grattis till din lilla dotter! 😊 Förstår precis hur du tänker 😊

 16. Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.OSLOFRU SVAR:Åå grattis till din lilla dotter! 😊 Förstår precis hur du tänker 😊

 17. Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.OSLOFRU SVAR:Åå grattis till din lilla dotter! 😊 Förstår precis hur du tänker 😊

 18. Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.OSLOFRU SVAR:Åå grattis till din lilla dotter! 😊 Förstår precis hur du tänker 😊

 19. Så kul 😃 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 😊Men väldigt glad att andra delar med sej!

 20. Så kul 😃 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 😊Men väldigt glad att andra delar med sej!

 21. Så kul 😃 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 😊Men väldigt glad att andra delar med sej!

 22. Så kul 😃 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 😊Men väldigt glad att andra delar med sej!

 23. Så kul 😃 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 😊Men väldigt glad att andra delar med sej!

 24. Så kul 😃 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 😊Men väldigt glad att andra delar med sej!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande