LIVE YOUR BEST

Förberedelser i full fart

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jisses vilken dag! Vi har fixat, ordnat och förberett hela dagen inför denna helgen och nu kom vi precis hem och håller på att förbereder snittar och drinkar till gästerna kommer.köksö_inspirationVi har bara 30 minuter kvar och sen är dom här! Så nu måste jag stänga ner här och fortsätta fixa.mangoTur att vi har Filip som så gärna hjälper till i köket! 😉 Kram så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. sv: Visst, dom har så otroligt mycket fint!Han är för himla gullig. Kram och hoppas att du har en trevlig kväll

  2. sv: Visst, dom har så otroligt mycket fint!Han är för himla gullig. Kram och hoppas att du har en trevlig kväll

  3. sv: Visst, dom har så otroligt mycket fint!Han är för himla gullig. Kram och hoppas att du har en trevlig kväll

  4. sv: Visst, dom har så otroligt mycket fint!Han är för himla gullig. Kram och hoppas att du har en trevlig kväll

  5. Tack, 😃 ska bli så kul att få berätta sen att vi väntar en till liten än. men vill vänta till vecka 12 tänkte vi denna gång 😊. Åh emmaljunga är så fina, får vi en flicka så skulle jag vilja ha vit/rosa . haha är mycket för rosa ja 😊.

  6. Tack, 😃 ska bli så kul att få berätta sen att vi väntar en till liten än. men vill vänta till vecka 12 tänkte vi denna gång 😊. Åh emmaljunga är så fina, får vi en flicka så skulle jag vilja ha vit/rosa . haha är mycket för rosa ja 😊.

  7. Tack, 😃 ska bli så kul att få berätta sen att vi väntar en till liten än. men vill vänta till vecka 12 tänkte vi denna gång 😊. Åh emmaljunga är så fina, får vi en flicka så skulle jag vilja ha vit/rosa . haha är mycket för rosa ja 😊.

  8. Tack, 😃 ska bli så kul att få berätta sen att vi väntar en till liten än. men vill vänta till vecka 12 tänkte vi denna gång 😊. Åh emmaljunga är så fina, får vi en flicka så skulle jag vilja ha vit/rosa . haha är mycket för rosa ja 😊.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande