LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vilken perfekt start Filip fick på dagiset idag. Han hade precis vaknat upp från sin middagslur, fått i sig lite lunch och sen gick vi ner på dagiset och möttes av Eva som kommer att vara huvudansvarig för Filip nu i början. Överraskande nog så ville Filip bort från min famn och ner på golvet för att börja leka med alla nya leksaker så fort vi kom dit. Han var inte blyg eller ledsen en sekund, snarare tvärtom, det såg nästan ut som att han var i himmelriket och var fullständigt överlycklig över att få börja på dagis!

Vi var där i lite över två timmar och när vi skulle gå så ville Filip stanna, så det är verkligen ett bra tecken och en fantastiskt fin start. Så efter att vi var färdiga där så åkte vi till stan för att äta en tidig middag på Fridays.

spare_ribs_fridaysFridays är perfekta middagsstället för barn eftersom dom har en speciell barnmeny som man kan få måla på och sen så älskar ju Filip deras spareribs och pommes, så det var ju superbra sätt att fira att första dagen på dagis gick så bra!

Nu kom vi precis hem igen och Filip verkar helt slut. Det har varit mycket för honom idag och känner jag min lilla prins rätt så kommer han somna som en stock när vi lägger honom för natten.

kvällsmysVi ska sitta och varva ner nu lite innan det är dags för att bada och lägga oss. Imorgon ska vi till dagis igen och då börjar vi redan 8.30 då vi ska äta frukost tillsammans med dom andra barnen på avdelningen. Vi får hålla tummarna att det kommer att gå lika bra imorgon som det gjorde idag, men det gör det säkert! Go kväll på er 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Men ni fanns ju där som stöd hela tiden. Alltså tror du faktiskt att er son hellre vill vara utan sina föräldrar hela dagarna när han är så liten? Låter fruktansvärt att lämna honom när ni kan välja att ha honom hemma. Är du alls påläst om anknytning?OSLOFRU SVAR:Förstår inte varför jag ens tar mig tid att förklara mig på denna kommentaren.. Men vi har väntat länge nog med att låta Filip börja på dagis. Han är två år snart och tillräckligt stor. Det är det absolut bästa för honom! Vi ser alltid till Filips bästa och gör allt för honom och att han ska ha det bra – dagis är perfekt för honom och Nu är en superbra tid för honom att starta på!

  2. Men ni fanns ju där som stöd hela tiden. Alltså tror du faktiskt att er son hellre vill vara utan sina föräldrar hela dagarna när han är så liten? Låter fruktansvärt att lämna honom när ni kan välja att ha honom hemma. Är du alls påläst om anknytning?OSLOFRU SVAR:Förstår inte varför jag ens tar mig tid att förklara mig på denna kommentaren.. Men vi har väntat länge nog med att låta Filip börja på dagis. Han är två år snart och tillräckligt stor. Det är det absolut bästa för honom! Vi ser alltid till Filips bästa och gör allt för honom och att han ska ha det bra – dagis är perfekt för honom och Nu är en superbra tid för honom att starta på!

  3. Men ni fanns ju där som stöd hela tiden. Alltså tror du faktiskt att er son hellre vill vara utan sina föräldrar hela dagarna när han är så liten? Låter fruktansvärt att lämna honom när ni kan välja att ha honom hemma. Är du alls påläst om anknytning?OSLOFRU SVAR:Förstår inte varför jag ens tar mig tid att förklara mig på denna kommentaren.. Men vi har väntat länge nog med att låta Filip börja på dagis. Han är två år snart och tillräckligt stor. Det är det absolut bästa för honom! Vi ser alltid till Filips bästa och gör allt för honom och att han ska ha det bra – dagis är perfekt för honom och Nu är en superbra tid för honom att starta på!

  4. Men ni fanns ju där som stöd hela tiden. Alltså tror du faktiskt att er son hellre vill vara utan sina föräldrar hela dagarna när han är så liten? Låter fruktansvärt att lämna honom när ni kan välja att ha honom hemma. Är du alls påläst om anknytning?OSLOFRU SVAR:Förstår inte varför jag ens tar mig tid att förklara mig på denna kommentaren.. Men vi har väntat länge nog med att låta Filip börja på dagis. Han är två år snart och tillräckligt stor. Det är det absolut bästa för honom! Vi ser alltid till Filips bästa och gör allt för honom och att han ska ha det bra – dagis är perfekt för honom och Nu är en superbra tid för honom att starta på!

  5. Jeg må bare forsvare Susanna på dette innlegget.Barn er absolutt klare for barnehagestart rundt ett år (noen til og med før). Jo lenger enn venter med bhg start, jo lengre vil tilvenningen ta. Den vil også være vanskeligere, tro meg da jeg snakker av erfaring. Det er overhodet ikke skadelig for barn å begynne i barnehagen så `tidlig` som det Filip har gjort. Barn har godt av å starte tidlig med å leke med andre barn (i bhg sammenheng), bli vant til andre voksenroller samt å være lengre borte fra sine nærmeste. Det er jo ikke slik at de sitter alene dersom de gråter, de får trøst, men da av en ny person <3 Selv har jeg en datter som er 6 måneder (om ikke mer) yngre enn Filip, hun startet samme dag som han, og hun var helt klart for bhg. Hun tok tilvenningen på to timer, pappaen ble faktisk sendt hjem/på jobb allerede etter en time dagen derpå. Hun går faktisk i barnehagen i 8 timer om dagen. Det kan være mange grunner til at tilvenningen ikke går smertefritt, men jeg velger å tro at dette kan komme av at Susanna og M kanskje venta litt for lenge med bhg start. Ikke at det er noe som helst feil i det, det må en velge selv, men jo lengre barnet er hjemme med bare mor og far, jo lengre tid vil tilvenninga i nye omgivelser ta. Han har jo vært hjemme med bare mor og far i snart to år, han vet ikke annet <3Jeg er naboen til Susanna og ser hvor mye kjærlighet de gir den lille (nå store) gutten, og det er overhodet ikke egoistisk av dem å levere han i bhg, dra hjem, kose seg med en god bok på terrassen eller ta et bad i det digge badebassenget jeg overhodet ikke er misunnelig på 😉. Er det noen som trenger egentid uten å ha dårlig samvittighet nå, så er det høygravide Susanna. Snart er det ny runde med våkenetter og sprengte pupper 😉 Bare å spørre om hjelp forresten!XO Nabo`nOSLOFRU SVAR:Tack snälla, fina Karina <3 jag blev alldeles tårögd och rörd nu av dina fina ord. Du är för genomsnäll du. Tack 😊

  6. Jeg må bare forsvare Susanna på dette innlegget.Barn er absolutt klare for barnehagestart rundt ett år (noen til og med før). Jo lenger enn venter med bhg start, jo lengre vil tilvenningen ta. Den vil også være vanskeligere, tro meg da jeg snakker av erfaring. Det er overhodet ikke skadelig for barn å begynne i barnehagen så `tidlig` som det Filip har gjort. Barn har godt av å starte tidlig med å leke med andre barn (i bhg sammenheng), bli vant til andre voksenroller samt å være lengre borte fra sine nærmeste. Det er jo ikke slik at de sitter alene dersom de gråter, de får trøst, men da av en ny person <3 Selv har jeg en datter som er 6 måneder (om ikke mer) yngre enn Filip, hun startet samme dag som han, og hun var helt klart for bhg. Hun tok tilvenningen på to timer, pappaen ble faktisk sendt hjem/på jobb allerede etter en time dagen derpå. Hun går faktisk i barnehagen i 8 timer om dagen. Det kan være mange grunner til at tilvenningen ikke går smertefritt, men jeg velger å tro at dette kan komme av at Susanna og M kanskje venta litt for lenge med bhg start. Ikke at det er noe som helst feil i det, det må en velge selv, men jo lengre barnet er hjemme med bare mor og far, jo lengre tid vil tilvenninga i nye omgivelser ta. Han har jo vært hjemme med bare mor og far i snart to år, han vet ikke annet <3Jeg er naboen til Susanna og ser hvor mye kjærlighet de gir den lille (nå store) gutten, og det er overhodet ikke egoistisk av dem å levere han i bhg, dra hjem, kose seg med en god bok på terrassen eller ta et bad i det digge badebassenget jeg overhodet ikke er misunnelig på 😉. Er det noen som trenger egentid uten å ha dårlig samvittighet nå, så er det høygravide Susanna. Snart er det ny runde med våkenetter og sprengte pupper 😉 Bare å spørre om hjelp forresten!XO Nabo`nOSLOFRU SVAR:Tack snälla, fina Karina <3 jag blev alldeles tårögd och rörd nu av dina fina ord. Du är för genomsnäll du. Tack 😊

  7. Jeg må bare forsvare Susanna på dette innlegget.Barn er absolutt klare for barnehagestart rundt ett år (noen til og med før). Jo lenger enn venter med bhg start, jo lengre vil tilvenningen ta. Den vil også være vanskeligere, tro meg da jeg snakker av erfaring. Det er overhodet ikke skadelig for barn å begynne i barnehagen så `tidlig` som det Filip har gjort. Barn har godt av å starte tidlig med å leke med andre barn (i bhg sammenheng), bli vant til andre voksenroller samt å være lengre borte fra sine nærmeste. Det er jo ikke slik at de sitter alene dersom de gråter, de får trøst, men da av en ny person <3 Selv har jeg en datter som er 6 måneder (om ikke mer) yngre enn Filip, hun startet samme dag som han, og hun var helt klart for bhg. Hun tok tilvenningen på to timer, pappaen ble faktisk sendt hjem/på jobb allerede etter en time dagen derpå. Hun går faktisk i barnehagen i 8 timer om dagen. Det kan være mange grunner til at tilvenningen ikke går smertefritt, men jeg velger å tro at dette kan komme av at Susanna og M kanskje venta litt for lenge med bhg start. Ikke at det er noe som helst feil i det, det må en velge selv, men jo lengre barnet er hjemme med bare mor og far, jo lengre tid vil tilvenninga i nye omgivelser ta. Han har jo vært hjemme med bare mor og far i snart to år, han vet ikke annet <3Jeg er naboen til Susanna og ser hvor mye kjærlighet de gir den lille (nå store) gutten, og det er overhodet ikke egoistisk av dem å levere han i bhg, dra hjem, kose seg med en god bok på terrassen eller ta et bad i det digge badebassenget jeg overhodet ikke er misunnelig på 😉. Er det noen som trenger egentid uten å ha dårlig samvittighet nå, så er det høygravide Susanna. Snart er det ny runde med våkenetter og sprengte pupper 😉 Bare å spørre om hjelp forresten!XO Nabo`nOSLOFRU SVAR:Tack snälla, fina Karina <3 jag blev alldeles tårögd och rörd nu av dina fina ord. Du är för genomsnäll du. Tack 😊

  8. Jeg må bare forsvare Susanna på dette innlegget.Barn er absolutt klare for barnehagestart rundt ett år (noen til og med før). Jo lenger enn venter med bhg start, jo lengre vil tilvenningen ta. Den vil også være vanskeligere, tro meg da jeg snakker av erfaring. Det er overhodet ikke skadelig for barn å begynne i barnehagen så `tidlig` som det Filip har gjort. Barn har godt av å starte tidlig med å leke med andre barn (i bhg sammenheng), bli vant til andre voksenroller samt å være lengre borte fra sine nærmeste. Det er jo ikke slik at de sitter alene dersom de gråter, de får trøst, men da av en ny person <3 Selv har jeg en datter som er 6 måneder (om ikke mer) yngre enn Filip, hun startet samme dag som han, og hun var helt klart for bhg. Hun tok tilvenningen på to timer, pappaen ble faktisk sendt hjem/på jobb allerede etter en time dagen derpå. Hun går faktisk i barnehagen i 8 timer om dagen. Det kan være mange grunner til at tilvenningen ikke går smertefritt, men jeg velger å tro at dette kan komme av at Susanna og M kanskje venta litt for lenge med bhg start. Ikke at det er noe som helst feil i det, det må en velge selv, men jo lengre barnet er hjemme med bare mor og far, jo lengre tid vil tilvenninga i nye omgivelser ta. Han har jo vært hjemme med bare mor og far i snart to år, han vet ikke annet <3Jeg er naboen til Susanna og ser hvor mye kjærlighet de gir den lille (nå store) gutten, og det er overhodet ikke egoistisk av dem å levere han i bhg, dra hjem, kose seg med en god bok på terrassen eller ta et bad i det digge badebassenget jeg overhodet ikke er misunnelig på 😉. Er det noen som trenger egentid uten å ha dårlig samvittighet nå, så er det høygravide Susanna. Snart er det ny runde med våkenetter og sprengte pupper 😉 Bare å spørre om hjelp forresten!XO Nabo`nOSLOFRU SVAR:Tack snälla, fina Karina <3 jag blev alldeles tårögd och rörd nu av dina fina ord. Du är för genomsnäll du. Tack 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning