LIVE YOUR BEST

Filips födelsedag – förmiddagen

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag fyller Filip 2 år och det har såklart firats från att han gick upp imorses. Han vaknade 6.30 och ropade “maaaaammaaaa”. Med en gång så studsade jag ur sängen och sprang in till hans rum för att hämta han och bära över honom i våran säng där jag och Oskar låg och sov. M var tyvärr redan på jobbet och kunde inte mysa med oss på morgonen.. Men jag och lillebror var där och sjöng “Ja må han leva” och gosade. Vi bytte blöja och klädde på oss alla tre i sängen och sen när vi var färdiga så gick vi ner i köket för att äta frukost och göra matlåda.

Filip_födelsedag

Filip ville äta banan till frukost och eftersom han fyller år idag så fick han självklart bestämma själv vad han skulle få äta. Han var jätteglad under hela morgonen och efter en stund så bestämde vi oss för att gå till förskolan. Igår kväll så bakade jag och M en kaka som han skulle få ha med sig idag och bjuda dom andra barnen på.

karleksmums_recept

Det blev en långpanna fylld av chokladkaka med glasyr och färgglatt strössel på.

Vi åkte ner till förskolan och där blev han mött av glada rop “Gratulerer med dagen Filip!!”. Han blev jätteglad, skrattade och vinkade glatt hejdå till mig som tog med Oskar och åkte vidare till Jessheim. Idag var det ju Black Friday, så jag tänkte att jag skulle passa på att köpa födelsedagspresenterna idag till Filip eftersom vi förhoppningsvis kunde spara en krona eller två på att vänta till butikerna hade rea. När vi väl kom fram till köpcentret så var det nästan helt fullt med folk och jag hatar stora folkmassor och fick därför lite smått panik. Men jag lyckades köpa det jag var ute efter och hoppade snabbt in i bilen igen för att köra hem.

Väl hemma var det paketinslagning och fixande inför eftermiddagen då min mans pappa och farmor ska komma på besök, plus att vi självklart vill ha det fint hemma när det är födelsedagsfirande!

paketinslagning

Sen när det var fint hemma så slog vi in alla paket vi köpt. Oskar låg snällt och kollade på medan jag fick alla presenter inslagna i fint papper. Det är så lustigt det där med att slå in paket, man lägger ner rätt så lång tid på det och så tar det några sekunder att riva sönder och sen kastar man det fina arbetet i papperskorgen. Lustigt det där, men trots allt slit så är det värt det när man ser glädjen det ger att öppna dom inslagna paketen. 🙂

presenter

Nu är förberedelserna klara så när M kommer hem så ska vi gå ner tillsammans och hämta Filip på förskolan. Lite senare kommer, som sagt, pojkarnas farfar och gammelfarmor hit på besök också och firar också.

Starten på dagen har ju gått fint så nu ser vi fram emot dom kommande timmarna av Filips födelsedag och hoppas att det blir en dag han kommer minnas resten av livet! 😉 (Hehe, i så fall lyckas vi bra för jag minns nog inte när jag var 2 år 😛 ) 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Vart är ert vardagsrumsbord ifrån, blir alltid så sugen på att göra om hemma när jag ser dina bilder 😊 Grattis Filip!!!

 2. Vart är ert vardagsrumsbord ifrån, blir alltid så sugen på att göra om hemma när jag ser dina bilder 😊 Grattis Filip!!!

 3. Vart är ert vardagsrumsbord ifrån, blir alltid så sugen på att göra om hemma när jag ser dina bilder 😊 Grattis Filip!!!

 4. Vart är ert vardagsrumsbord ifrån, blir alltid så sugen på att göra om hemma när jag ser dina bilder 😊 Grattis Filip!!!

 5. Vart är ert vardagsrumsbord ifrån, blir alltid så sugen på att göra om hemma när jag ser dina bilder 😊 Grattis Filip!!!

 6. Vart är ert vardagsrumsbord ifrån, blir alltid så sugen på att göra om hemma när jag ser dina bilder 😊 Grattis Filip!!!

 7. De där legolådorna är så himla fina och bra, så fort Almas lekrum är klart så ska jag köpa några till henne också som hon kan förvara sitt duplo i.

 8. De där legolådorna är så himla fina och bra, så fort Almas lekrum är klart så ska jag köpa några till henne också som hon kan förvara sitt duplo i.

 9. De där legolådorna är så himla fina och bra, så fort Almas lekrum är klart så ska jag köpa några till henne också som hon kan förvara sitt duplo i.

 10. De där legolådorna är så himla fina och bra, så fort Almas lekrum är klart så ska jag köpa några till henne också som hon kan förvara sitt duplo i.

 11. De där legolådorna är så himla fina och bra, så fort Almas lekrum är klart så ska jag köpa några till henne också som hon kan förvara sitt duplo i.

 12. De där legolådorna är så himla fina och bra, så fort Almas lekrum är klart så ska jag köpa några till henne också som hon kan förvara sitt duplo i.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning