LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Tänk att min älskade Filip redan är 2 år! Vi har gjort allt vi kan för att fira vår lilla prins på bästa möjliga sätt, gett han paket, bakat tårta och överöst honom med massor utav kärlek på hans dag. Här kan ni se en video som vi satt ihop, hans dag i ära:

https://youtu.be/66bykckMoJ0

Våra gäster har precis åkt hem och nu ska vi alldeles strax iväg på julfest som Filips förskola har anordnat. Och efter festen fortsätter firandet av Filip för när vi kommer hem igen så kommer barnens farmor hit och hälsar på. Det är full rulle nu ett tag framöver, med besök och resor nonstop. Men det är ju så mysigt att umgås med vänner och familj så det gör ingenting att det är lite livat fram över.

Hoppas ni alla har en fin första advent så hörs vi lite senare igen. Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej fina!Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.Kram.

  2. Hej fina!Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.Kram.

  3. Hej fina!Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.Kram.

  4. Hej fina!Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.Kram.

  5. Hej fina!Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.Kram.

  6. Hej fina!Grattis i efterskott till 2 åringen. Fin vidio du gjord,nyfiken hur lägger du upp vidios på din blogg? Sen är jag nyfiken när programet ska sättas när Oskar kom till er.Kram.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera