LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!Eftersom februari är lite kortare än alla dom andra månaderna i året så tänkte jag att det kunde vara lägligt att köra en challenge denna månaden. Ni som har lust att få magrutor till sommaren kan hänga på och köra samma som jag gör varje dag under hela februari. Det går ut på att göra ett X antal situps, benlyft och planka för varje dag som går. Detta tar bara några minuter av er dag och jag kan lova er att ni kommer känna er starkare i magen när månaden är över!

Vi börjar idag och kör följande:

15 SITUPS

situps

5 BENLYFT

hej

25 SEK PLANKAN

plankanJag är övertygad om att ni alla har tid till det här och klarar av att göra övningarna varje dag. Så kom igen nu och kämpa på med mig så ser vi om vi ser resultat den 29e februari! ;)Jag kommer dessutom att köra en sockerfri månad med ett undantag och det är när jag och min man ska fira våran årsdag på Son Spa över Alla hjärtans dag helgen. Då kommer vi att unna oss massa gott, men det är ju i mitten på månaden och om vi har klarat oss utan socker och onyttigheter tills dess så tycker jag faktiskt att det är helt ok med en fuskdag eller två.Jag kommer självklart att säga hur många situps/benlyft/sek planka som ni ska köra varje dag. Kom igen nu, detta fixar vi! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Åh precis vad jag behövde. en utmaning. Jag som har nystartmåndag idag och tänkte koppla in lite träning. Jag är på. Tack för inspiration!

 2. Åh precis vad jag behövde. en utmaning. Jag som har nystartmåndag idag och tänkte koppla in lite träning. Jag är på. Tack för inspiration!

 3. Åh precis vad jag behövde. en utmaning. Jag som har nystartmåndag idag och tänkte koppla in lite träning. Jag är på. Tack för inspiration!

 4. Åh precis vad jag behövde. en utmaning. Jag som har nystartmåndag idag och tänkte koppla in lite träning. Jag är på. Tack för inspiration!

 5. Lustigt att du skrev detta nu. Igår kväll bestämde jag mig för något liknande så klart vi gör det ihop.

 6. Lustigt att du skrev detta nu. Igår kväll bestämde jag mig för något liknande så klart vi gör det ihop.

 7. Lustigt att du skrev detta nu. Igår kväll bestämde jag mig för något liknande så klart vi gör det ihop.

 8. Lustigt att du skrev detta nu. Igår kväll bestämde jag mig för något liknande så klart vi gör det ihop.

 9. Åh jag är också med!! Har inte hunnit börja träna än sen min dotter föddes och det är snart ett halvår sen! Så detta är en perfekt lugn start. 😊

 10. Åh jag är också med!! Har inte hunnit börja träna än sen min dotter föddes och det är snart ett halvår sen! Så detta är en perfekt lugn start. 😊

 11. Åh jag är också med!! Har inte hunnit börja träna än sen min dotter föddes och det är snart ett halvår sen! Så detta är en perfekt lugn start. 😊

 12. Åh jag är också med!! Har inte hunnit börja träna än sen min dotter föddes och det är snart ett halvår sen! Så detta är en perfekt lugn start. 😊

 13. Härlig läsning! Jag som tänkt skippa träningen pga att jag är så trött, vilket jag ofta är! Du fick mig på andra tankar 😊 tack!

 14. Härlig läsning! Jag som tänkt skippa träningen pga att jag är så trött, vilket jag ofta är! Du fick mig på andra tankar 😊 tack!

 15. Härlig läsning! Jag som tänkt skippa träningen pga att jag är så trött, vilket jag ofta är! Du fick mig på andra tankar 😊 tack!

 16. Härlig läsning! Jag som tänkt skippa träningen pga att jag är så trött, vilket jag ofta är! Du fick mig på andra tankar 😊 tack!

 17. Jag är självklart på:) Hade också tänkt att köra lite extra hårt i feb med träningen;) Här snöar det också nu! Kram

 18. Jag är självklart på:) Hade också tänkt att köra lite extra hårt i feb med träningen;) Här snöar det också nu! Kram

 19. Jag är självklart på:) Hade också tänkt att köra lite extra hårt i feb med träningen;) Här snöar det också nu! Kram

 20. Jag är självklart på:) Hade också tänkt att köra lite extra hårt i feb med träningen;) Här snöar det också nu! Kram

 21. Jag är på! Utan tvekan. Är en dag sen dock…men det går nog bra ändå.Man blir mindre stressad och trött om man tränar.Tack för ditt inlägg! Det blir träning hemma ikväll!Kram!

 22. Jag är på! Utan tvekan. Är en dag sen dock…men det går nog bra ändå.Man blir mindre stressad och trött om man tränar.Tack för ditt inlägg! Det blir träning hemma ikväll!Kram!

 23. Jag är på! Utan tvekan. Är en dag sen dock…men det går nog bra ändå.Man blir mindre stressad och trött om man tränar.Tack för ditt inlägg! Det blir träning hemma ikväll!Kram!

 24. Jag är på! Utan tvekan. Är en dag sen dock…men det går nog bra ändå.Man blir mindre stressad och trött om man tränar.Tack för ditt inlägg! Det blir träning hemma ikväll!Kram!

 25. OSLOFRU SVARAR:Å så härligt att höra att jag motiverar! Kämpa på nu så fixar vi februari tillsammans!! 😃

 26. OSLOFRU SVARAR:Å så härligt att höra att jag motiverar! Kämpa på nu så fixar vi februari tillsammans!! 😃

 27. OSLOFRU SVARAR:Å så härligt att höra att jag motiverar! Kämpa på nu så fixar vi februari tillsammans!! 😃

 28. OSLOFRU SVARAR:Å så härligt att höra att jag motiverar! Kämpa på nu så fixar vi februari tillsammans!! 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande