LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon och grattis till alla pappor på fars dag!Eftersom mina barn har en så otroligt fin pappa så ville jag fira honom lite extra denna dag och smög ner så fort jag vaknat med Oskar så att han skulle få en sovmorgon. Jag började göra i ordning frukost och tände massa ljus så att det skulle vara mysigt när han kom ner.fars_dagJag tänkte först att jag skulle gå upp och väcka honom med frukost på sängen, men insåg rätt så snabbt att det blev svårt när man har två pojkar som också skulle vara med. Så det blev all tänkbar frukost framdukad på matsalsbordet, en stor kanna kaffe och tända ljus för att höja mysfaktorn till max. När han kom ner fick han en puss och presenten från oss.fars_dagHan fick en tid hos tatuerare för att fylla i sitt band som han har på armen. Han har länge pratat om att fylla i Filips och Oskars datum men har aldrig fått tummen ur. Så nu har jag bokat en tid åt honom så att det äntligen ska bli av. 🙂fars_dag_2015Jag är så glad att det finns en dag som firar alla pappor där ute. Min man är verkligen guld värd och den finaste pappan jag kunde tänka mig för mina barn. För honom finns det inget viktigare i livet än att ta hand om sin familj och kärleken som jag och mina pojkar känner för honom går inte att beskriva. Vi älskar dig M.Sen vill jag såklart också säga ett speciellt grattis på fars dag till min egen pappa. Jag älskar dig!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera