LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

Vilken otroligt vacker dag det är idag! Filip kom över till vår säng och låg och sov med mig och Oskar idag efter att M hade gått till jobbet och där sov vi så gott och fick en sovmorgon till kl 8. (Och ja, till alla er som inte har barn och tycker att “sovmorgon till 8” inte är sovmorgon. Joooo det är det när man i vanliga fall är uppe och studsar innan kl 5)

Denna sovmorgon innebar att solen hade gått upp när vi vaknade och det gav mig lite extra glädje och energi att fånga dagen.

ytterdorr_askott_300Nu har jag precis kommit hem igen med minstingen och tänkte slänga i mig lite frukost och sen packa väskan för våran lilla weekend i Sverige. Vi ska åka efter att M slutat jobba så det innebär att jag måste packa allt, även till honom! Jag kan nästan garantera att jag kommer att glömma någonting eftersom jag måste tänka på allt till alla i hela familjen. Men men, det gör ingenting, vi överlever nog ändå! 😉

Jag hoppas att vi kan komma iväg innan alla köer startar så att det går fort och smidigt att komma fram. Vi får se hur bra det går att köra med pojkarna eftersom denna ena bilturen inte är den andra lik. Plus att Filip förmodligen kommer att vara vaken hela vägen så det gäller att packa med sig massa underhållning och snacks till resan. En ny favorit som Filip bara älskar är russin, så det ska jag försöka att komma ihåg att packa med mig. Smartast är nog att skriva en lista som jag kan bocka av så att jag inte glömmer nåt. Önska mig lycka till så hörs vi snart igen!

 

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande