LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Gokväll allihopa! Hoppas ni haft en fin fredag så här långt 😉

Jag har ju varit sjuk denna veckan så har jag inte fotograferat direkt och därför har innehållet på bloggen varit lite sisådär, ber om ursäkt för det.. Men nu har jag inte feber längre och lite halsont ska inte stoppa mig från att driva en bra blogg! 😉 Men eftersom jag inte tagit några nya bilder så satt jag och letade efter bilder jag inte publicerat än och hittade två bilder på Filip som är tagna för ett år sedan när vi var i Alingsås och hälsade på.Filip_1_ar

Han har alltid varit så bedårande söt min lilla Filip. Jag är så stolt över att han är så vacker inifrån och ut.

emmaljunga_barnvagn

Han har, från att han föddes och ända till nu, varit rätt så liten och nätt och det lustiga är att Oskar, 2 månader, faktiskt är väldigt lik Filip så som han såg ut när han var ett år. Hihi, Oskar var lite större när han kom och växer fortare än blixten. Som lillebror så får man såklart ärva en herrans massa kläder av sin storebror och den mössan ni ser Filip bära på bilden, den passar Oskar alldeles perfekt redan nu. Dom allra minsta bebiskläderna fick han aldrig chans att bära eftersom dom var för små, men jag har vikt ihop och packat ner dom i en låda och ställt in dom i förrådet. Jag säger inte att vi ska ha fler barn, men jag säger heller inte att vi inte ska det. Man kan aldrig veta hur framtiden kommer att se ut och så som jag känner nu så är jag inte helt och hållet redo att göra mig av med bebiskläderna än. Så vi sparar dom tills vidare och så får vi helt enkelt se vad som händer dom kommande åren framöver. Men så som det känns nu så är jag väldigt nöjd med den lilla familj jag har och har inga planer alls på fler barn, meeeen man vet ju aldrig! 😉

Nu är det alldeles strax läggdags för min stora lilla pojk och sen väntar Idol och glass för oss andra. Jag börjar känna mig bättre och bättre för varje timma som går och med lite smärtstillande så känns halsen som någonting jag klarar av att hantera. Hoppas jag vaknar upp imorgon och är helt frisk, det skulle vara en dröm. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning