LIVE YOUR BEST

Ett plask före besök

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag, efter att vi lämnat in bilen så åkte vi hem och hängde på altanen. M och Filip har tagit ett och annat plask i det blå!

bada_i_pool

Själv satt jag jämte och kollade på eftersom jag har sminkat mig och gjort mig i ordning idag. Vi får ju gäster snart och sen är det föräldramöte på dagis, så då ville jag inte doppa mig. Filip är däremot helt tokig i vatten så så fort vi kommer hem på dagarna och är utomhus så är det poolen han vill vara i. Han skrattar, snackar och springer och slänger sig ut i vattnet utan att tveka. Det förvånar mig seriöst inte om han börjar simma snart! 😉

Nä hörni, jag skulle bara titta in här och säga hej. Nu måste jag börja med middagen så att den står klar på bordet när Gustav, Erika och Nicole kommer hit. Det ska bli svinkul att träffa dom igen och ännu roligare blir det för dom små att leka lite grann! Hej hej så länge 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande