LIVE YOUR BEST

Ett plask före besök

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag, efter att vi lämnat in bilen så åkte vi hem och hängde på altanen. M och Filip har tagit ett och annat plask i det blå!

bada_i_pool

Själv satt jag jämte och kollade på eftersom jag har sminkat mig och gjort mig i ordning idag. Vi får ju gäster snart och sen är det föräldramöte på dagis, så då ville jag inte doppa mig. Filip är däremot helt tokig i vatten så så fort vi kommer hem på dagarna och är utomhus så är det poolen han vill vara i. Han skrattar, snackar och springer och slänger sig ut i vattnet utan att tveka. Det förvånar mig seriöst inte om han börjar simma snart! 😉

Nä hörni, jag skulle bara titta in här och säga hej. Nu måste jag börja med middagen så att den står klar på bordet när Gustav, Erika och Nicole kommer hit. Det ska bli svinkul att träffa dom igen och ännu roligare blir det för dom små att leka lite grann! Hej hej så länge 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning