LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Tänkte bara titta in och säga hej från gravida lilla mig 🙂köksinspirationM är och hämtar sin mamma på stationen i Oslo nu så jag och Filip tänkte snart börja ställa fram lite fika tills dom kommer.

herrgårdskökDet är helt otroligt vad min mage växer just nu. Det känns som att det går lite i perioder, ena sekunden står det rätt så still och så plötsligt så smäller det till och så växer jag massor på jättekort tid. Nu har jag gått upp 12 kg och det känns verkligen. Jag känner mig tyngre och lite svullen överallt, men det är ju helt normalt nu när jag bara har 98 dagar kvar till förlossning. 🙂

Nä, nu ska jag fixa i ordning här hemma. Hoppas ni alla har en riktig toppenlördag! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande