LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Se vilken vacker bukett som pryder vårt köksbord. 🙂

blombukett

Glömde ju helt av att berätta hur söta mina pojkar var häromdagen. Jag var ju sjuk och orkade inte riktigt hänga med på allt, så M och Filip var iväg en kort sväng och när dom kom hem igen så kom min älskade lilla pojke springande mot mig med en stor bukett blommor i famnen.

blomsterbudHan vet allt hur han ska få sin mammas hjärta att fullständigt smälta. Jag älskar blommor och det är så mysigt att ha en fin liten bukett på köksbordet. Denna kändes helt rätt i färgerna just nu när det är lite mörkt och trist ute. Lite rosa i olika nyanser passar mig och mitt hem alldeles utmärkt. 😉

rosa_blommor

Här hemma är det för övrigt fullt snökaos och en massa slask och eftersom vi fortfarande inte har bytt till vinterdäck på båda bilarna så sa M att han kunde lämna Filip på dagis imorgon. JIPPIII säger jag, för det innebär att jag och Oskar får sovmorgon. Nu hoppas jag verkligen att han vill ligga och dra sig läääääänge imorgon bitti så att jag får sova så länge jag bara orkar. Snacka om skönt! Det är lyx som bara en ammande mamma kan förstå sig på 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning