LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Klockan är bara 11 på morgonen, men för mig känns det som att en hel dag har gått. Men jag antar att det blir så när man går upp innan klockan ens är 6 på morgonen och det fortfarande är mörkt ute. När solen sen går upp vid sjutiden så börjar dagen på riktigt och nu tre timmar senare så har jag fått gjort så mycket att jag nästan känner mig klar för kväll, men så är det inte ens dags för lunch än.. Speciellt det där med tiden, när man vill att tiden ska gå så står den still och när man vill att den ska stå still så rusar den fram..

pälsfilt

Det är rätt så kallt ute idag, men ändå friskt och skönt att sitta ute och njuta av den friska luften. Oskar sov så djupt nu på morgonen så jag har suttit ute under en värmande pälsfilt och sippat på en go kopp te. ( Självklart är det fuskpälsfilt om det var någon som skulle undra 😉 )

rottingmobler

När man är tvåbarnsmamma så är det inte ofta sånna här tillfällen ges förstår ni. Så när man för en gångs skull har möjlighet till lite egentid så är det rätt så skönt att bara sitta still och vara. Det är alltid fullt ös runt omkring mig, med ljud från tv, radio, och leksaker som låter, därför känns det alldeles underbart att få gå ut och bara njuta av stillheten och naturen för en stund.

profil

Brr, det börjar faktiskt bli rätt så bitande kallt ute, så jag tror nog att jag ska se över min garderob sen efter höstkläder och accessoarer. Alla mina sommarkläder ligger fortfarande främst i garderoben och jag har inte ens tagit fram mina varmare jackor än. Jag har liksom velat hålla på den tidiga hösten så länge som möjligt, men nu börjar det bli på gränsen att man kan sitta ute utan jacka, mössa, vantar och halsduk. Jag har för mig att jag har några snygga jackor från förra året, men det är ju alltid kul att köpa nytt också, så vi får se om jag kanske kan hitta någon fin, ny höst/vinterjacka på stan imorgon när vi ändå ska till Oslo centrum.

Nä hörni, plikten kallar! – Då var lillprinsen vaken och hungrig igen! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej,Var har du köpt den härliga filten?Letar efter precis en sån.Svara gärna snabbt, bråttom:)MvhCarolaOSLOFRU SVAR:Hej Carola! 😊 Jag är ledsen, men jag är inte helt säker på vart vi köpte den. Kanske Bohus, men jag är inte säker. Finns dock att köpa liknande på typ Åhlens 😊

  2. Hej,Var har du köpt den härliga filten?Letar efter precis en sån.Svara gärna snabbt, bråttom:)MvhCarolaOSLOFRU SVAR:Hej Carola! 😊 Jag är ledsen, men jag är inte helt säker på vart vi köpte den. Kanske Bohus, men jag är inte säker. Finns dock att köpa liknande på typ Åhlens 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande