LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Alltså, hur skönt är det inte att våren börjar smyga sig på? Det är 10 grader här och snön tinar bort i rekordfart!

gant_tröja_online

Jag har tog en lång och härlig promenad efter att jag lämnat Filip på förskolan och Oskar somnade i vagnen och sover fortfarande. Eftersom han ligger så skönt i sin vagn och sover så tänkte jag att jag skulle passa på att sitta lite själv ute på verandan för att njuta en stund av det fina vädret.

våroutfit_blogg

Här ska jag sitta tills plutten vaknar och sen får vi se vad vi hittar på. Jag hade velat träna idag egentligen, men får se om jag tar med mig Oskar till gymmet eller om jag väntar till M kommer hem och kan passa.

Nä nu ska jag återgå till att sitta och njuta av solen och tystnaden medan Oskar sussar.

få_långt_hår_naturligt

Tröja – Gant, Solbrillor – Prada <- annonslänk

Ibland, dagar som dessa, är det rätt så skönt att vara hemmafru eftersom jag kan göra precis vad jag vill, precis när jag vill. Ta dagarna som dom kommer, “Carpe Diem” eller vad säger man? Hoppas att det är någon mer än mig där ute som har möjlighet att gotta sig i det fina vädret! Man får ju passa på så länge det varar 😉

Puss på er!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Äntligen våååår 😃 här i Norrköping är snön redan borta och fåglarna kvittrar för fullt. Hoppas det inte blir ett bakslag haha.

  2. Äntligen våååår 😃 här i Norrköping är snön redan borta och fåglarna kvittrar för fullt. Hoppas det inte blir ett bakslag haha.

  3. Det er sinnsykt deilig at våren kommer snikende inn! 😃 Er så lei av snøen nå og ikke minst at det skal være så glatt hele tiden… også når det er vår så er man jo nærmere sommeren! hehe ;p fine bilder foresten =D

  4. Det er sinnsykt deilig at våren kommer snikende inn! 😃 Er så lei av snøen nå og ikke minst at det skal være så glatt hele tiden… også når det er vår så er man jo nærmere sommeren! hehe ;p fine bilder foresten =D

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande