LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!Söndagar kan nog vara min absoluta favoritdag i veckan. För det mesta är det bra väder, hela familjen är alltid hemma och vi har en hel dag tillsammans att umgås utan några som helst måsten. Utan söndagar är en dag till för att bara vara.Idag har inte varit något undantag, utan solen har skinit och vi har varit ute nästan hela dagen.babybjorn_barseleBärselen från Babybjörn kan nog vara min bästa vän nu när jag är tvåbarnsmamma och har två pojkar att hålla koll på. Det är så skönt att ha Oskar nära tätt intill, för då vet jag att han har det bra och jag kan samtidigt ha full koll på Filip.tvåbarnsmammaVi stannade till på lite olika ställen när vi gick en tur i skogen för att se om vi kunde hitta kantareller, men tyvärr så var alla redan plockade på våra vanliga ställen.. Men det gjorde ingenting, det var mysigt ändå att stoppa till och se på allt omkring som skogen har att bjuda på.skogenDet är så skönt att komma ut och andas den friska luften i skogen. Jag trivs verkligen så här. Förr så trodde jag att jag var en storstadstjej, men icke! Jag är en sann naturälskare och jag kommer aldrig någonsin flytta in till stan igen efter att ha bott så här nära naturen och fridfullheten.Efter vår promenad så satte vi oss på framsidan i skuggan en stund och fikade lite.babybjorn_barseleFilip ville sitta kvar i vagnen, så det fick han och Oskar fick lägga sig i pappas famn så att jag fick vila ryggen lite grann.overall_bebisNu är snart denna söndagen över och lika så september månad.. Det var väldigt vad fort denna månaden susade förbi och snart är det oktober redan. Allting har gått alldeles för fort sen Oskar kom till världen och jag kommer på mig själv sitta och böla för att han redan växt ur sina kläder i strl 50 och 56.. Nu var denna bebistiden snart över. Vad ska jag göra med alla mina mammakläder och bebiskläder som vi inte längre behöver? Det känns så sorgligt att göra sig av med, så jag håller nog på dom en stund till bara för att.. Jag är inte redo att släppa alla dessa små gulliga kläder som Oskar knappt fick använda.. Han var så stor när han kom och passar redan bäst i strl 62. Visst är han min bebis fortfarande och kommer vara det länge i mina ögon, men snälla, låt det inte gå för fort. Helst av allt i hela världen skulle jag vilja stoppa tiden och leva denna dagen om och om och om igen, för alltid. Tänk vad livet hade varit underbart då, om man aldrig åldrades mer när man var som mest nöjd med tillvaron. Tänk… <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. For noen herlige bilder av noen herlige gutter! Kan tenke at bæreselen er gullverd nå ja.Ha en fin søndagskveld.

  2. For noen herlige bilder av noen herlige gutter! Kan tenke at bæreselen er gullverd nå ja.Ha en fin søndagskveld.

  3. Så olika det kan vara, min son är ju några veckor äldre än Oskar och han är precis mitt emellan stl 50 och stl 56 så jag funderar på att packa undan 50-kläderna snart.

  4. Så olika det kan vara, min son är ju några veckor äldre än Oskar och han är precis mitt emellan stl 50 och stl 56 så jag funderar på att packa undan 50-kläderna snart.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning