LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godkväll!

Idag när min man kom hem från jobbet så hade han denna vackra blomsterbuketten med sig.

blomsterbukett

Han är så underbar som vill överraska mig en helt vanlig dag utan anledning. Eller en liten baktanke var det nog i och för sig. Han har jobbat en del det sista och jag har känt mig lite bortglömd, men det fick jag veta idag att det är det sista jag är. I perioder är det mer jobb än vanligt och då måste vi båda kämpa på och jag måste stötta min älskade man i tuffa tider. Men ibland kan det kännas lite trist när kvällarna går åt jobb och det fick M lite dåligt samvete för tror jag. Men en vacker bukett och massa pussar från min man gjorde mig glad och tacksam över att han bryr sig så mycket om mig och vad jag känner.

blommor

Efter att vi ätit middag och haft en mysig eftermiddag tillsammans så lämnade jag mina pojkar och åkte till gymmet. Jisses vilket jobbigt pass det var! Jag trodde nästan att jag skulle få bryta efter halva tiden eftersom det var så extremt tufft, men jag höll ut och kämpade på in i det sista. När jag skulle gå ned för en trappa ner till bilen när det var färdigt så skakade benen så mycket att jag var tvungen att hålla i mig för att inte riskera att trilla ner. Jag kommer garanterat ha en sjuhundrades träningsverk imorgon!

När jag kom hem så hade M lagt Filip och Oskar hade lite feber och skulle också läggas för natten. Jag sprang in i duschen och sen slängde vi oss på soffan tillsammans för att se på Sveriges Mästerkock.

Nu ska vi snart sova, nattinatt på er alla så hörs vi imorgon igen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande