LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag tänkte bara att jag skulle informera er alla om att min blogg kommer att ligga nere ikväll från  23.00 och ca 2 timmar fram. Det kanske inte är någon som är inne och läser just då ändå, men Om ni skulle ha eran bloggläsartid just då så ville jag bara varna om att min blogg inte kommer vara tillgänglig. Jag hoppas inte det ska dra ut på tiden i mer än två timmar, men om ni gör det så vet ni att det inte är något allvarligt som sker och bloggen har inte försvunnit för alltid 😉 Bara lite serverunderhåll som ska fixas tydligen.

I med denna ofrivilliga bloggpaus på två timmar så kom ju en julklapp från Netflix väldigt lägligt! 😉

netflix_streamNär jag var ute och gick förut så gick jag förbi posten och hämtade ut lite paket, varav en var från Netflix med en liten julklapp. Passande nog var det en kopp och lite te som jag tänkte att jag skulle mysa med ikväll framför en bra film eller serie.

netflixTack tack för koppen, Netflix! 😉

Vi hörs imorgon igen när bloggen är uppe och går! Kram och gokväll!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning