LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vi har haft en riktigt mysig morgon här hemma och Filip har verkligen haft det kul med sin morbror och moster.

frukostHan försökte charma in sig med sina solbrillor och ville leka och visa upp sina leksaker.

morbrorEfter frukost och massa lek så ville Jakob ut och springa, så då passade jag, Johanna och Filip på att gå ut på en promenad. Jag kände att ögonen började svullna, svida och klia så fort jag kom ut och det blev bara värre ju längre vi gick och näsan började rinna och halsen klia. Dumma, dumma, dumma pollenallergi! Jag trodde inte jag skulle bli så påverkad i år eftersom jag inte känns någonting än. Men nu kan man se den gula pollen ligga i tjocka lager på hela gården och symptomen skriker i hela mig. Attans säger jag bara. Det är inte kul alls att ha pollenallergi.. Men sånt är livet. Så nu har jag bäddat ner mig i soffan med min lilla prins medan M kör Jakob och Johanna till stationen. Det har varit supermysigt att ha dom här och jag hoppas att dom kommer tillbaka snart igen! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning