LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Som ni vet så älskar jag helger då jag får vakna upp med alla mina pojkar och veta att vi inte har något vi måste stressa med, utan har all tid i världen att mysa på morgonen och göra precis det som faller oss in. Idag föll det oss in att slänga oss på golvet och njuta av den varma brasan som M tände när vi kom ner i vardagsrummet. För övrigt hade vi nästan inte ens behövt tända en brasa idag eftersom det är så varmt ute och därav varmt här inne. Är det inte rätt så sjukt att det är 10+ grader i mitten av december? Borde det inte vara 10- nu? Hmm..

tvåbarnsmamma

Lördagar och söndagar är ta mig tusan det bästa som finns och om jag någon gång skulle få för mig att böra jobba i framtiden så ska jag skaffa mig ett jobb då jag är ledig på helgen. Det känns som att vardagarna är till för jobb, stress och måsten, medan helgerna är till för familjen. Så har vi i alla fall haft det i vår familj så länge som vi varit en familj 😉

syskon

Jag och mina pojkar vill önska er en riktig toppenlördag och hoppas att ni har en lika mysig morgon hemma som vi har! 🙂

PS. Glöm inte att vara med och tävla om klocka+armband till ett värde av 3000kr!! (Vinnaren utses efter kl 18.00 ikväll) Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till tävlingen 😉 Lycka till!

klocka_deevotion    klocka_deevotion    klocka_deevotion    klocka_deevotion

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Haha, helgen är ju verkligen till för att slappa & familj, mamma jobbar helg varje dag fram till nyår, sen blir det massa gos bara hon & jag tills min lilla bebis kommer ut!

  2. Haha, helgen är ju verkligen till för att slappa & familj, mamma jobbar helg varje dag fram till nyår, sen blir det massa gos bara hon & jag tills min lilla bebis kommer ut!

  3. Haha, helgen är ju verkligen till för att slappa & familj, mamma jobbar helg varje dag fram till nyår, sen blir det massa gos bara hon & jag tills min lilla bebis kommer ut!

  4. Haha, helgen är ju verkligen till för att slappa & familj, mamma jobbar helg varje dag fram till nyår, sen blir det massa gos bara hon & jag tills min lilla bebis kommer ut!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning