LIVE YOUR BEST

En liten dejt för att fira

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er alla! Hoppas ni har en mysig start på en ledig dag och att ni hade ett trevligt valborgsfirande igår. Jag tänkte inte alls på att det var Valborg och egentligen vet jag inte om jag någonsin har firat det. Men däremot så hade jag och min man det riktigt mysigt efter att vi la Filip för att sova igår. Vi skulle fira hans första dag på permissionen och det gjorde vi med att köpa massa goda räkor, varsin kräfta och lite annat gott.skaldjurVi älskar verkligen plockmat och min mans favorit är skaldjur och igår fick han välja vad han var sugen på och det här blev ju verkligen perfekt.räkor_kräftorSitta och plocka, prata, lyssna på romantisk musik och bara få vara med varandra, det är en mysig dejtkväll det!gant_skjortaJag gjorde en egen dippsås till räkorna igår som blev riktigt god faktiskt. Jag tog inga mått så det är svårt att ge er ett exakt recept, men jag hade i rømme (gräddfil), röd rom, dill, majonäs, citronsaft, lite salt och peppar. Den var god både att dippa med och att ha på mackan tillsammans med räkorna. Vet inte hur många sånna här mackor jag åt så himla gott det var! 😉räkmackaMin man gör världens roligaste sak med sina räkor. Snacka om att vara pedantisk när det kommer till sina skaldjur! Han sorterar automatiskt huvudena, kroppen och stjärtarna i perfekta små högar! Så himla sött så jag måste ju bara fota för att visa er. Min tallrik ser betydligt stökigare ut kan jag lova!sortering_av_räkskalÄr man från västkusten så är man! ;)Vi la oss efter att vi ätit igår. Filip har ju vattenkoppor och vi kunde nästan räkna ut att natten skulle bli helt jävlig och ni kan ju gissa om vi hade rätt.. Han vaknade mer eller mindre en gång i timman, har feber och är orolig. Han har fortfarande bara tre prickar i ansiktet, men även i munnen. Vi ringde våra vänner igår som vi ska hälsa på i helgen och frågade om dom ville att deras dotter skulle bli smittad, vilket hon garanterat kommer bli, men det var ingen fara så vi ska nog åka dit i alla fall. Tydligen så är det ju bara bra om barn blir smittade i tidig ålder eftersom alla måste ha denna sjukdomen oavsett vad och ju tidigare desto bättre. Men jag måste bara ringa dom en gång till och försäkra mig om dom verkligen är redo på att vara hemma med deras lilla älskling i upp till 20 dagar innan det är över.Så förhoppningsvis åker vi till Telemark om någon timma, men kanske, kanske inte.. Vi får se helt enkelt!Nu ska vi äta lite frukost och försöka piggna till. Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Haha, vad roligt att se att någon skalar och sorterar precis som mej 😃 Bor ju på en ö på västkusten, kanske därför 😉 Min sambo och många andra brukar skratta när jag äter räkor.Men jag lägger också huvudena för sej osv. Haha…Mums vad gott!

  2. Haha, vad roligt att se att någon skalar och sorterar precis som mej 😃 Bor ju på en ö på västkusten, kanske därför 😉 Min sambo och många andra brukar skratta när jag äter räkor.Men jag lägger också huvudena för sej osv. Haha…Mums vad gott!

  3. Haha, vad roligt att se att någon skalar och sorterar precis som mej 😃 Bor ju på en ö på västkusten, kanske därför 😉 Min sambo och många andra brukar skratta när jag äter räkor.Men jag lägger också huvudena för sej osv. Haha…Mums vad gott!

  4. Haha, vad roligt att se att någon skalar och sorterar precis som mej 😃 Bor ju på en ö på västkusten, kanske därför 😉 Min sambo och många andra brukar skratta när jag äter räkor.Men jag lägger också huvudena för sej osv. Haha…Mums vad gott!

  5. Gud vad gott det såg ut! Mums! Himla mysigt liv du verkar ha, grattis till den väntande bebisen i magen 😊 Kram

  6. Gud vad gott det såg ut! Mums! Himla mysigt liv du verkar ha, grattis till den väntande bebisen i magen 😊 Kram

  7. Gud vad gott det såg ut! Mums! Himla mysigt liv du verkar ha, grattis till den väntande bebisen i magen 😊 Kram

  8. Gud vad gott det såg ut! Mums! Himla mysigt liv du verkar ha, grattis till den väntande bebisen i magen 😊 Kram

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning