LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Tänka sig att det är sista dagen på 2015, helt otroligt!

kaffekoppVad hade man gjort om kaffen inte hade funnits, vad hade vi tvåbarnsföräldrar gjort då för att hålla oss vakna på morgonen efter en natt med lite sömn?

Jag är seriös som en zombie när jag går upp på morgonen och fram tills jag tar första klunken med kaffe. Det är så gott och är det bästa jag vet på morgonen. När jag har druckit en kopp så fungerar jag som människa oavsett hur lite sömn jag fått. 🙂

zoega_kaffe

Oskar vaknade nämligen i natt och fick för sig att han inte skulle somna om. Jag var så trött och jag ville bara sova, men ikke. Han var inte ledsen, men han var vaken och då fick jag heller inte sovit. Men så är det ibland och nu på morgonen när jag trodde att han vaknat så gick jag upp, satte på mig kläder, tvättade mig i ansiktet och när jag kom tillbaka till sängen för att hämta honom så hade han somnat som en stock igen. Hehe. Så nu sitter jag här med min kopp kaffe, M och Filip och gosar medan lillplutten ligger och snarkar i vår säng. 😉

Idag är det ju självaste nyårsafton och för första gången någonsin så ska det bara vara vi i familjen här hemma. Vi var lite sent ute i år med att bestämma oss för att göra något speciellt, så därför hade alla våra vänner redan planerat annat idag. Som tur är så passar det oss ganska bra att bara vara oss, så min man har förberett en trerätters med tillpassande vin, köpt massa fyrverkerier och champagne till tolvslaget. Vi får se hur vi lägger upp det hela, om vi äter med Filip eller när han har lagt sig och sen får vi se om vi håller oss vakna till tolvslaget i år. Hihi, vi får se vad som sker helt enkelt!

kaffekopp

Jag hade så ruskigt många bilder sparade på min externa hårdisk från i år så min årsresumé som jag tänkte skriva tar lite längre tid än planerat. Men förhoppningsvis så får jag publicerat januari-april om en liten stund. 😉

 

facebook 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Kaffe är ett måste på morgonen 😊Vill även önska dig och din familj ett gott slut och ett gott nytt år

  2. Kaffe är ett måste på morgonen 😊Vill även önska dig och din familj ett gott slut och ett gott nytt år

  3. Kaffe är ett måste på morgonen 😊Vill även önska dig och din familj ett gott slut och ett gott nytt år

  4. Kaffe är ett måste på morgonen 😊Vill även önska dig och din familj ett gott slut och ett gott nytt år

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera