LIVE YOUR BEST

En dag på västkanten

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Efter frukost idag så gjorde vi oss i ordning och sa hejdå till mina pojkar och åkte in till Oslo för att spendera Elins sista dag på västkanten.elinVi parkerade bilen och gick in i butik efter butik och kollade på kläder samtidigt som vi pratade om allt möjligt. Det kändes så skönt att bara gå omkring och vara vi två. Det kändes nästan som förr då vi alltid var med varandra 24/7 och när jag började inse att hon faktiskt inte bor här längre utan bara var här på besök så blev jag lite smått ledsen. Men så försökte jag att inte tänka på att hon skulle åka senare under dagen, utan istället njuta av stunden då jag faktiskt hade min bästa kompis hos mig.Efter att vi shoppat lite grann så gick vi och åt lunch på ett supermysigt ställe på Bogstadveien.lunchHär satt vi en bra stund och myste innan vi sen var tvungna att bege oss mot bilen.Nu har Elin åkt till Sverige och jag är hemma hos M och Filip igen. Jag fick ett litet gravid-hormon-gråtanfall när jag kom innanför dörren helt utan någon förvarning. Helt säkert för att det blir så mycket känslor att lämna sin kära vän på busshållplatsen och veta att vi inte kommer ses på så länge igen..Men nu har jag torkat tårarna, tvättat mig i ansiktet och plockat ihop lite mys inför ikväll. Vi ska snart lägga Filip och krypa upp i soffan och mysa, bara jag och min man. Vi har haft besök och så mycket planerat på dagarna i det sista så det ska faktiskt bli väldigt skönt och lite romantiskt att bara vara vi två ikväll. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera