LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Efter lunchtid så gick jag och Filip ut en lång tur ut i skogen. Det var alldeles lagom varmt och det var så skönt att komma ut och röra lite på sig. Dessutom så är det ju så himla fint när det knoppar och blomstrar överallt, vart man än vänder sig.

vitsipporHela stigen där vi gick var det fullt av vitsippor och lite här och var kunde man skymta en tussilago och knoppande träd.

tussilagoDet är så vackert och visst är det något alldeles speciellt med våren när allting kommer till liv igen. Vi gick och gick utan att tänka på hur länge vi var borta. Som tur var så hade jag en smoothie med mig för efter en stund blev lilleman lite otålmodig och hade ingen lust att sitta still om man säger så.

barn_smoothie_receptDet kändes jätteskönt att komma ut och gå lite och jag tror det är viktigt för mig att få lite motion, speciellt nu som jag äter lite extra mycket. Jag är konstant sugen på mat och är nästan alltid hungrig, så om jag inte hade rört på mig hade jag nog exploderat i vikt. Visst är det helt naturligt att gå upp under en graviditet, men jag tycker inte det är nödvändigt att gå upp mer än vad som är nyttigt för bebisen.

Nu ska jag börja med middagen så att den står rykande varm på bordet när min älskade man kommer hem. Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande