LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

Efter att vi varit hos läkaren igår så försökte vi få i Filip massa vätska och lite fil i en sån där sprutgrej och efter det så la vi honom för att sova. Strax där efter gick vi också och la oss i fall vi skulle vara tvungna att vara vakna hela natten som dom två tidigare nätterna. Men tack och lov så sov han hela natten ända till kl 5, somnade sen om och sov till 8.30.

Han har ingen feber längre och dom tre vattenkopporna utanför munnen är torkade, men det är dom som sitter i munnen och halsen som är jobbiga. Det finns bara en sak som gäller i stunder som dessa och det är hans mamma. Han släpper mig inte en sekund och vill bara kramas och gosa. Om jag försöker lägga ifrån mig honom en sekund så blir han ledsen. Så jag har helt enkelt accepterat att han sitter fast på mig så länge han vill, tills han är frisk. Allt som jag kan göra med honom klängandes gör jag, resten får vänta..

sjukt_barn_vattenkopporAllting tar såklart lite längre tid, så som att vika tvätt, göra kaffe och blogga. Men det gör ingenting för så länge min lilla älskling har det bra så har jag det bra.

Idag ska vi åka in till stan för att hämta ut Filips pass på ambassaden och sen åker vi hem igen så att han får kurera sig. Vi har fått läkarintyg att Filip är sjuk i fall han inte har blivit frisk till torsdag, för då kan vi ju inte åka till Stockholm… Jättetråkigt och synd om vi inte kan åka, men hälsa kommer såklart före allt!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande